Παίκτες ΑΓΟΡ
"Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Νίκο Σαραντινό και τη Διοίκηση της ομάδας, καθώς και τον Γενικό Αρχηγό μας, για την κατανόηση, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση στην απεργία-διαμαρτυρία της 5ης αγωνιστικής, που είχε αποφασιστεί από τον σύνδεσμό μας, στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο στο χώρο του μπάσκετ! Θέλουμε να επισημάνουμε για μία ακόμα φορά, ότι αυτή η κινητοποίηση δεν είχε αποδέκτη τη Διοίκηση της ομάδας μας, καθώς είναι διαρκώς δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε, αλλά ήταν μια προσπάθεια συμπαράστασης στον αγώνα των συναδέλφων μας και διεκδίκησης επιτέλους των αυτονόητων!"

Παίκτες ΟΦΗ

“Οι παίχτες του ΟΦΗ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ξημέρη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την συμπαράσταση τους στην χθεσινή απεργία και θέλουμε επίσης να τονίσουμε την άριστη οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, καθώς πρέπει να είμαστε από τους ελάχιστους παίχτες που έχει μεριμνήσει η ομάδα για την ασφάλιση τους. Ουδέποτε όμως η κίνηση μας αυτή δεν είχε στόχο τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας, στόχος είναι η συμπαράσταση στον αγώνα των συναδέρφων”. (www.ofibc.gr)


Παίκτες Ολυμπιάδας
«Σας γνωστοποιούμε ότι οι παίκτες της ΚΑΕ Ολυμπιάς Πατρών και οι δεκατέσσερις συμμετέχουμε στην απεργία των συναδέλφων μας σε Α1 και Α2 Εθνική αλλά έχουμε το χρέος να ενημερώσουμε τους πάντες ότι: Στη σημερινή δύσκολη εποχή του μπάσκετ είμαστε σε μια από τις ελάχιστες ομάδες και αυτό αποτελεί τιμή μας και τύχη μας που πληρωνόμαστε κανονικά και μας συμπεριφέρονται άψογα. Ευχαριστούμε για αυτό τον πρόεδρο μας κ.Νίκο Μπογονικολό που ο άνθρωπος είναι απόλυτα συνεπής απέναντι μας και φυσικά την απεργία δεν την κάνουμε για αυτόν. Όμως διαβεβαιώνουμε ότι δε θα αφήσουμε κανένα να παίξει με τα συμφέροντα και την αξιοπιστία αυτής της ομάδας». (www.olympiaclub.org)


Παίκτες Δάφνης
"Σαν παίκτες του Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ στηρίξαμε τον σύνδεσμο μας (ΠΣΑΚ) στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συμπαραστεκόμαστε σε όλα τα αιτήματα του. Ευχόμαστε η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή για ένα καλύτερο αύριο στο μπάσκετ... Η σημερινή μας πράξη αφορά τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό μπάσκετ γενικότερα και ειδικότερα (ασφάλιση, χρέη, μετακίνηση Ελλήνων παικτών στο ίδιο τους το πρωτάθλημα). Σε καμία περίπτωση δεν αντιτίθεται στην σημερινή διοίκηση και ομάδα του Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ, που από τον πρόεδρο, τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους του, βρίσκονται δίπλα μας από το ξεκίνημα της χρονιάς". (www.dafnibc.gr)


Παίκτες Αρκαδικού
"Οι παίκτες του Αρκαδικού θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλους τους συναδέλφους μας, για τα δίκαια αιτήματα του Συνδέσμου μας. Παράλληλα, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η κίνηση μας δεν έχει αποδέκτη τον Αρκαδικό, αλλά την προσπάθεια μας να συμπαρασταθούμε στον αγώνα όλων των συναδέλφων μας. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του Αρκαδικού γενικότερα και τον πρόεδρο της Επιτροπής μπάσκετ κ. Μιχάλη Σμυρνιώτη ειδικότερα. Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλους ότι η διοίκηση του Αρκαδικού μας παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα και είναι καθ’ όλα συνεπής στις δικές της υποχρεώσεις. Γι αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και θέλουμε να ξέρουν πώς θα πορευτούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος όλοι μαζί ενωμένοι σαν μία γροθιά. Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόηση του φίλαθλου κοινού της Τρίπολης, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό μας".

Παίκτες ΚΑΟΔ
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην διαμαρτυρία – απεργία που κάναμε σήμερα. Επίσης, τους ευχαριστούμε που βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας και μας προσφέρουν όλα όσο χρειάζεται ένας αθλητής, καθώς τα δύο χρόνια που έχουν αναλάβει την ομάδα, αυτή λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια. Θα θέλαμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει αποδέκτη τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΚΑΟΔ αλλά ήταν μια προσπάθεια να συμπαρασταθούμε στον αγώνα των συναδέλφων μας".

Παίκτες Περάματος
"Οι παίκτες του Γ.Σ. Περάματος – Ερμής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ. Γιάννη Κάρδαρη αλλά και ολόκληρη τη διοίκηση του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση της και τη γενικότερη στάση της στο θέμα της απεργίας. Επίσης, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει αποδέκτη την ομάδα μας, η οποία είναι απόλυτα συνεπής προς τις υποχρεώσεις της, αλλά είναι μια προσπάθεια να συμπαρασταθούμε σε όλους τους συναδέλφους μας ώστε να υλοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα που έχει ο Σύνδεσμος μας". (www.peramabc.gr)