Σε οριακό σημείο δείχνει πως βρίσκεται το πρωτάθλημα καθώς λόγω των επιχορηγήσεων η πλειοψηφία των ομάδων δηλώνει έτοιμη να …κατεβάσει ρολά οδηγώντας ουσιαστικά σε λοκ άουτ το πρωτάθλημα!
Ήδη η ΕΟΚ έχει καλέσει τις ομάδες σε συνάντηση την ερχόμενη Παρασκευή και πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως ομάδες είναι έτοιμες να πάρουν δραστικές αποφάσεις.
Το όλο θέμα έχει ξεκινήσει με την απόφαση της ΓΓΑ να δώσει ως εξόφληση το μισό ποσό της τακτικής επιχορήγησης στα ΤΑΚ και τα ΑΣ της κατηγορίας. Ωστόσο ήδη πέντε ομάδες είχαν …ανακαλύψει τον Δεκέμβρη τον τρόπο ώστε να πάρουν και την πρώτη δόση κάτι που σημαίνει πρακτικά πως σε λίγο καιρό θα έχουμε πέντε ομάδες να έχουν εισπράξει όλο το ποσό και άλλες εννέα το μισό. Εξαιρούνται απ’ όλη τη διαδικασία το Αιγάλεω και η Ολυμπιάδα που ως ΚΑΕ δεν παίρνουν επιχορήγηση.
όπως μας έλεγαν σήμερα αρκετοί πρόεδροι βρίσκονται σε οριακό σημείο και σκέφτονται να «διαλύσουν» τις ομάδες τους, αφού αισθάνονται πως υπάρχει κατάφορη αδικία στο όλο θέμα. Μάλιστα τόνιζαν πως αρκετά χρήματα έχουν χάσει τα τελευταία χρόνια από τις επιχορηγήσεις και δεν είναι διατεθιμένοι να χάσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, της τάξης των 50 χιλιάδων.
Παράλληλα θα έχει ενδιαφέρον και το τι θα κάνει η ΕΟΚ που όπως όλα δείχνουν τάσσεται υπέρ των ομάδων.
Αναμένουμε εξελίξεις…