Η αλήθεια είναι πως κοιτάζοντας τα στατιστικά της εβδομάδας, αναφορικά με την «κίνηση» στο blog περίμενα να δω συγκεκριμένους αριθμούς που θα ήταν σαφώς πιο ενισχυμένοι το Σάββατο. Άλλωστε το live είναι εκείνο που προσελκύει τους περισσότερους αναγνώστες.
Στον ενάμισι χρόνο που υπάρχει το blog η επισκεψιμότητα προοδεύει συνεχώς. Ωστόσο (και ο λόγος γραφής αυτού του κομματιού είναι πως) αυτό το Σάββατο το blog έσπασε κάθε (προσωπικό του) ρεκόρ! Το report έδειξε περισσότερα από 7.000 «κλικ» και κάτι παραπάνω από 1.200 (μοναδικοί) επισκέπτες μέσα στην ημέρα. Σίγουρα αυτός ο αριθμός θα φαντάζει μικρός ιδίως για τα τρία μπασκετικά site, πιθανότατα να είναι μικρός και σε σχέση με άλλα παρεμφερή blogs. Ωστόσο επειδή το BasketA2 δεν είναι ανταγωνιστικό σε κανένα (όλους τους «κλέβουμε» και όλοι μας «κλέβουν») αυτά τα νούμερα είναι μία προσωπική επιτυχία (όπως και για όσους συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια)!
Πάνω σε αυτή την προτίμηση που μας δείχνει ο μπασκετόκοσμος έχουμε βάλει μπροστά μία διαδικασία αναβάθμισης του χώρου. Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε κάτι βασικό. Είμαστε blog και όχι ενημερωτικό portal. Τέτοια υπάρχουν και τα προτείνουμε για τη σφαιρική σας ενημέρωση πάνω στο μπάσκετ….
Σταδιακά έρχονται αλλαγές που θα κάνουν τον χώρο πιο εύχρηστο…
Ευχαριστούμε…


ΥΓ: Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους kaod, petza8, fentagin, Γιάγκο, olympiada (Μιχάλη) και κάποιους ...ανώνυμους, που πραγματικά βοηθούν "αθόρυβα" την προσπάθεια που γίνεται στο blog...