H Α2 σε... χαρτάκια panini!

Τη φωτογραφία μας την έστειλε ο Σπύρος Ολύμπιος και είναι από άλμπουμ με αυτοκόλλητα χαρτάκια στις αρχές της δεκαετίας του '90. Εδώ είναι η ομάδα του Πρωτέα!!!

Σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι,
    είδα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη σελίδα σας. Δεν βλέπω ωστόσο καμια αναφορά στην ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμαρουσίου. Υπάρχουν στοιχεία στο αρχεία σας της περιόδου 1990 - 1988; Αγώνες, συνθέσεις ομάδας, παίκτες, στατιστικά, φωτογραφικό υλικό, βίντεο, κλπ;
    Υπάρχουν μήπως ακόμα φωτογραφίες της ομάδας του Μαρουσιού της περιόδου 1990-91, 1991-92, 1992-93 και 1993-94; Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση,
    με εκτίμηση,
    Scamp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαπιστώνω ότι από τότε (7/2/2012) που ανήρτησα τα σχόλια και παρατηρήσεις μου αναφορικά με την ομάδα μπάσκετ του Μαρουσιού της περιόδου Α2, δεν υπήρξε καμια ανταπόκριση. Προφανώς το blogspot είναι σε αδράνεια...!
    Σας ευχαριστώ.

    Scamp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε scamp αρχικά σε ευχαριστώ που μπήκες στη σελίδα.
      Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να συγκεντρώσω υλικό από τις προηγούμενες ομάδες, αλλά δεν είμαι σε ιδιαίτερα "καλό σημείο". Κάτι υπάρχει και για το Μαρούσι και σύντομα θα υπάρξει ανάρτηση. Αν εσύ έχεις κάτι που θα μπορέσει να βοηθήσει με χαρά θα το δεχτώ.
      Για επικοινωνία: s.vasiliou@hotmail.com

      Διαγραφή
    2. Γεια σας και παλι μετα απο ενα χρονο... Διαπιστωνω οτι δεν υπηρξε καμια προοδος αναφορικα με το Μαρουσι. Ευχαριστω ωστοσο για την ανταποκριση.
      Scamp

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου