ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΣΑΡΡΗ (από το athleticrario.gr)
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι το Ηράκλειο θα δεχόταν το αίτημα του ΟΦΗ για να πάει το ματς την Κυριακή. Σου λέει “αφού μπορώ να παίξω μπροστά σε 50 άτομα, γιατί να παίξω μπροστά σε 500 και να έχει την έδρα ο ΟΦΗ;”. Λογική ρεαλιστική που ασφαλώς δεν μπορεί κανένας να κατηγορήσει τους παράγοντες του Ηράκλειο γιατί την πήραν.
Όμως την ίδια ώρα χρειάζεται να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε για το… επίπεδο των παραγόντων στο Ηράκλειο και για το κατά πόσο αγαπούν το άθλημα. Γιατί, εν τέλει αγαπούν τις ΝΙΚΕΣ και όχι το άθλημα!
Αυτό υποδηλώνουν οι πράξεις τους και οι ενέργειες τους. Αυτό δείχνει και ο τρόπος με τον οποίο πήραν την απόφαση για να γίνει το παιχνίδι στις 4.00 το μεσημέρι.
Ένα Ηρακλειώτικο ντέρμπι που ενώ έπρεπε να είναι γεμάτο με κόσμο και το οποίο θα αποτελούσε διαφήμιση για την πόλη, τελικά θα γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων.
Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις!
Και μετά θέλουμε να πάει μπροστά το άθλημα που δυστυχώς ρημάζει συνεχώς και για αυτόν τον λόγο έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Γιατί προτιμούμε να γίνονται τα παιχνίδια μεταξύ συγγενών και φίλων αντί μπροστά σε γεμάτες εξέδρες που θα αποτελούσαν διαφήμιση για το άθλημα!
Δεν θα αναφερθώ καν στο ότι δεν έδειξαν σεβασμό στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ που την ίδια ώρα θα δίνει έναν μεγάλο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Ότι και να πω θα είναι λίγο αφού οι… δικαιολογίες που επικαλέστηκαν εγώ θα τις χαρακτηρίσω… παιδικές για να μην πω καμία άλλη λέξη.
Αυτά! Τέτοιοι που είμαστε, τέτοιο μπάσκετ θέλουμε στο Ηράκλειο! Και ας βλέπουμε μια ζωή (και να το καμαρώνουμε) το Ρέθυμνο στην Α1!