(πηγή: bluearena.gr)
Ο νέος προπονητής της μπασκετικής ομάδας, Δημήτρης Τσολάκης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» και αναφέρθηκε στη μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας ότι θα γίνουν μελετημένες ενέργειες, δίχως βιασύνες, ενώ ουσιαστικά προανήγγειλε την ανανέωση με τον Κώστα Μπεχλιβάνη.


Στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος κόουτς, ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας και να φτιάξουμε μια ομάδα κατάλληλη για την κατηγορία, ο σκοπός του Ηρακλή είναι να φέρνει μικρά παιδιά είτε να βγάζει από τις ακαδημίες και σιγά-σιγά να σχηματίσει το δικό του χαρακτήρα, όπως δηλαδή ήταν παλιά το μπάσκετ.

Δεν είναι απαραίτητο να κινηθούμε για ξένους παίκτες, έχουν αλλάξει αρκετά οι εποχές, έχει αδυνατίσει το επίπεδο, υπάρχουν αρκετοί καλοί Έλληνες παίκτες οι οποίοι θα δέσουνε και πιο γρήγορα».

Ερωτηθείς, αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός παικτών που θα αποκτηθούν, είπε: «Οι παίκτες θα προκύψουνε από το δέσιμο και την χημεία της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι μαθημένος, έχει πάθει μεγάλες ζημίες τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, η ομάδα έχει φάει τα μούτρα της από παλαιότερα ανοίγματα.

Πρέπει να είμαστε συνεπείς να έρθουνε συνειδητοποιημένα άτομα με χαμηλά νούμερα, όμως να είναι όλοι φιλόδοξοι και οι σχέσεις με την ομάδα να είναι αλληλένδετες».

Κλείνοντας, ο Τσολάκης έκανε το σχόλιο του για τον αρχηγό, Κώστα Μπεχλιβάνη, λέγοντας: «Είναι η σημεία της ομάδας, είναι ο κατάλληλος ηγέτης για το όνομα Ηρακλής».