Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις των διαιτητών Τσώνου και Ταρενίδη εξέδωσε η διοίκηση του Αετού μετά από το τέλος του αγώνα στο Ιβανώφειο. Παράλληλα συνεχάση τον διαιτητή Μπήτη και ευχαρίστησε τον Ηρακλή για τη φιλοξενεία.

Η ανακοίνωση

Η διαιτησία δεν βρέθηκε και στη καλύτερη δυνατή βραδιά, απόψε στο Ιβανώφειο. Η πλειοψηφία των αποφάσεων των κ.κ. Τσώνου και Ταρενίδη ήταν λαθεμένες και ο ΓΑΣ Αετός είχε την... ατυχία να είναι εις βάρος του, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ηρακλή.

Δεκάδες είναι οι φάσεις που θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε για να αναδείξουμε την αδικία εις βάρος της ομάδας μας, ειδικά από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου όπου είχαμε το προβάδισμα στο σκορ (43-51). Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι με τη πρώτη διαμαρτυρία του αθλητή μας Τζουγκαράκη, ο κ. Ταρενίδης, τον χρέωσε με τεχνική ποινή, σε αντίθεση με τον Δέσπο ο οποίος έβριζε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διαιτητές χωρίς τη παραμικρή αντίδραση.

Το ότι είμαστε νέα ομάδα στην Α2 δεν σημαίνει ότι θα σκύψουμε κιόλας το κεφάλι στις ορέξεις του οποιουδήποτε. Μην μας προκαλείτε άλλο!!!

Υ.Γ. 1: Συγχαρητήρια στον κ. Μπήτη, για την Α1 επιπέδου διαιτησία του.

Υ.Γ.2 Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τους ανθρώπους του ιστορικού Ηρακλή - με τους οποίους δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε - για την άψογη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να την ανταποδώσουμε στην Αθήνα.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ