Στον ορισμό δύο εκ των τριών αγώνων του Ηλυσιακού που είχαν αναβληθεί -για διαφορετικούς λόγους- προχώρησε η ομοσπονδία. Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ηρακλή και το Ψυχικό.

Βέβαια και τα δύο παιχνίδια θεωρητικά ήταν να γίνουν πριν «σκάσει» το πρόβλημα με τις ενημερότητες της ομάδας και την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν καταθέσει φορολογική ενημερότητα και να μένει η ασφαλιστική, όλα δείχνουν πως ο Ηλυσιακός θα ολοκληρώσει κανονικά τη χρονιά.

Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι με το Ψυχικό, μένει να δούμε την αντίδραση των «κυανοκίτρινων» καθώς μετά από το παιχνίδι που διεκόπη με τον τραυματισμό του Λάτοβιτς είχαν επισημάνει πως δεν προτίθενται να ξαναπαίξουν στο ίδιο γήπεδο.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας Ηλυσιακός ΑΟ-ΑΕ Ψυχικού για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ο οποίος διεκόπη λόγω ολισθηρότητας του γηπέδου, συνεχίζεται από του χρονικού σημείου που συντελέσθηκε η διακοπή, διατηρουμένων όλων των στοιχείων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα (άρθρο 46, παρ. 1) και ορίζεται να διεξαχθεί η συνέχειά του την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17.00 στο ΚΓ Ιλισίων».

«Ο εξ’ αναβολής αγώνας Ηλυσιακός ΑΟ – ΓΣ Ηρακλής για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 21/01/2015 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ιλισσίων».