Το Λάυριο έχει θεωρητικά το πιο δύσκολο έργο από τους τέσσερις πρωτοπόρους της Α2 καθώς είναι η μοναδική ομάδα που παίζει εκτός έδρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Αντίθετα Καβάλα, Ψυχικό και Αρκαδικός συνεχίζουν με εντός έδρας δοκιμασίες.

* Στην Καβάλα η τοπική ομάδα που προέρχεται από εννέα συνεχόμενες νίκες φιλοξενεί τον ΟΦΗ που στον πρώτο γύρο την είχε νικήσει και γενικότερα βάζει... δύσκολα στους πρωτοπόρους της Α2.

* Την Λιβαδειά που προέρχεται από δύο συνεχόμενες δύσκολες νίκες υποδέχεται το Ψυχικό που πλέον είναι μόνο δεύτερο στη βαθμολογία.

* Στο Ιβανώφειο ο Ηρακλής αρχίζει και βλέπει τα παιχνίδια του ως τελικούς παραμονής καθώς παραμένει κάτω από την επικίνδυνη ζώνη βλέποντας τους ανταγωνιστές του να απομακρύνονται. Απέναντι του το Λαύριο που πλέον μετά από τη νίκη επί του Αρκαδικού έγιναν και οι πρώτες κουβέντες με τη λέξη... άνοδος!

* Ο Αρκαδικός υποδέχεται τον Αετό στην Τρίπολη και στόχο να ρεφάρει την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Λαύριο και φυσικά να παραμείνει σε απόσταση -τουλάχιστον- αναπνοής από της θέσεις ανόδου.
* Στο άδειο λόγω τιμωρίας Κερατσίνι ο Εθνικός θέλει να πιστοποιήσει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αντιμετωπίζοντας τον ουραγό (μετά και την αποχώρηση του Ηλυσιακού) Ερμή Λαγκαδά. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα έχουν παραχωρηθεί σε ιστοσελίδα, μετά από απόφαση -άγνωστο με ποια κριτήρια- της ομοσπονδίας.

* Τέλος, στο επίσης άδειο Μετς, το Παγκράτι -δίχως τον Ντιαλό πλέον- αντιμετωπίζει τη Δόξα Λευκάδας με τον χαμένο να μένει ουσιαστικά εκτός πεντάδας και μακριά απ' ότι ψηλότερο θεωρητικά θα μπορούσε να διεκδικήσει.

* Ο Φίλιππος παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης με 20-0 ά.α. από το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Το πρόγραμμα
Αλ.Δημόγλου 17.00 Καβάλα-ΟΦΗ Ταρενίδης Στ.-Συμεωνίδης-Σιμητόπουλος (Λαμπρίδης)
Π. Νικολαϊδης (κθ) 17.00 Εθνικός-Ερμής Λαγκαδά Νικολούλης-Μακρής-Βαλούρδος (Μουζάκης Στ.)
Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Αετός Κωνσταντινόπουλος-Μπούσιας-Δημόπουλος (Γιοχαλής)
Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Λαύριο Παφίλης-Παγώνης-Φακίτσας (Μήτσιου)
Μετς Α (κθ) 17.00 Παγκράτι-Δόξα Λευκάδας Βαρδάλος-Μαλαμάς-Κοντίλης (Κορασίδης)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Λιβαδειά Τσώνος Μ-Αναστόπουλος Α-Χαλαμπαλάκης (Ορφανός)