Εδώ και λίγες μέρες, ο Χρήστος Ντακούλιας αποτελεί μέλος του ρόστερ της Λιβαδειάς, με τους Βοιωτούς να κάνουν ένα πολύ σημαντικό μεταγραφικό «βήμα», αποκτώντας έναν παίκτη που ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο περασμένο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό «δέσιμο» με την ομάδα όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος, τον Ιωνικό Νικαίας.

Κάτι τέτοιο, αποδεικνύεται και από το μήνυμα αποχαιρετισμού του. Με δημοσίευσή του στην επίσημη ομάδα του συλλόγου στο Facebook, θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες για τις στιγμές που έζησε στις τάξεις του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ιωνικός θα είναι πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα σε όλους. Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθέναν ξεχωριστά, αλλά είμαστε τόσοι πολλοί Ιωνικοί και θα γράφω για ημέρες! Θέλω, λοιπόν, να πω σε κάποιους σημαντικούς ανθρώπους ευχαριστώ και θα ξεκινήσω πρώτα από τον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα, τον Αντώνη Χατζηκυριακό, όπου και γνώρισα το μεγαλείο του Ιωνικού. Δεύτερον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου αυτά τα έξι χρόνια που μου πρόσφεραν ήθος και μπασκετική γνώση, επίσης ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας και βασικότερα τον Θάνο, τον Νικήτα και τον Δημήτρη που ήταν μέχρι την τελευταία τους λέξη Κύριοι. Τέλος, αφήνω τη δύναμη του Ιωνικού, τον κόσμο του, που ήταν παντού και πάντα, στα εύκολα και στα δύσκολα! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σας και ίσως δεν ξαναζήσω στα μπασκετικά χρόνια που μου απομένουν. Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια, θα είστε πάντα κομμάτι από τη ζωή μου! Σας ευχαριστώ για όλα».

Πηγή: stereasports.gr