Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή, τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν αλλά και τη σιγουριά του πως ο Ηρακλής θα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και στην εκπομπή «Ώρα για μπλε», το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Σωτήρης Γκιουλέκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εύχομαι και μια χρονιά με υγεία για όλους», δήλωσε αρχικά ο 35χρονος παίκτης του Ηρακλή και συνέχισε, «Πιστεύω πως η ομάδα έτσι όπως χτίζεται βάζει τις βάσεις για να είναι ανταγωνιστική. Τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα είναι εξαιρετικοί παίκτες. Σίγουρα και οι προσθήκες που θα ακολουθήσουν θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον Στέφανο Πέρκο: «Εμπιστεύομαι τον Στέφανο (σ.σ. Πέρκος) και όπως φαίνεται με εμπιστεύεται και αυτός».

Για τον κόσμο: «Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ο κόσμος του Ηρακλή. Είναι κοντά στην ομάδα συνέχεια. Οι φίλοι του Ηρακλή αγκαλιάζουν την ομάδα».

Για τις ανόδους: «Ήμουνα τέσσερις φορές σε ομάδα που ανέβηκε κατηγορία. Οι τρεις ήταν στην Ελλάδα και η μία στην Γερμανία».

Για το αν χρειάζονται αλλαγές: «Σε καμιά απ” αυτές τις ομάδες που ήμουνα δεν υπήρχαν μυστικά. Το παρατήρησα σε κάθε σύλλογο ξεχωριστά. Οι σχέσεις των παικτών παίζουν σημαντικό ρόλο, εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το κλίμα στα αποδυτήρια, επίσης είμαι κάτι το σημαντικό. Βέβαια παίζει ρόλο και οι σχέσεις μεταξύ διοίκησης και της ομάδας».

Για την εμπειρία του: «Οι έμπειροι παίκτες πρέπει να βοηθάνε τους πιο νέους. Όταν κάποιος δουλεύει στο 100% πρέπει να ακολουθούν όλοι στον ίδιο ρυθμό».

Τέλος, δήλωσε: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική εντός και εκτός έδρας».