Έπειτα από ένα χρόνο, για να αγωνιστεί στον Φίλιππο Βέροιας, ο Σπύρος Λευκαδίτης επέστρεψε στους Μαχητές Δόξας Πευκών, που παράλληλα ανανέωσαν τη συνεργασία τους και με τον αρχηγό της ομάδας Δάνη Ελευθεριάδη.

Η ανακοίνωση σημειώνει: "Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την ομάδα, ο νεαρός forward ξαναγύρισε στην ομάδα με την οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής το 2013-4. Ο Σπύρος πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με τα χρώματα του Φίλιππου Βεροίας και φέτος που τα Πεύκα ανέβηκαν με τη σειρά τους στην ίδια κατηγορία, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μαχητές Δόξας.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα σήμερα στην πρώτη του προπονηση με την ομάδα καθώς συνάντησε πολλούς παλιούς συμπαίκτες τους και φυσικά τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη με του οποίου το αγωνιστικό προγραμμα ειναι εξοικειωμένος και ετσι γρήγορα μπήκε στο κλιμα των προπονησεων. Ο Σπύρος σαφως πιο εμπειρος φετος, με παραστάσεις από ενα γεματο πρωταθλημα στην Α2, αναμένεται να δωσει μαχες κατω απο τις 2 ρακετες αλλά και λιγο πιο εξω λογω του καλού του σουτ. Τον καλοσωριζουμε στην ομαδα και του ευχομαστε μια χρονια με επιτυχιες και χωρις τραυματισμους".