Με όνειρα και φιλοδοξίες για την πραγματοποίηση των φετινών στόχων που έχουν τεθεί ξεκίνησε την προετοιμασία της η Α.Ε.Λ. για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής στο μπάσκετ. Με παρακαταθήκη την πολύ καλή περσινή χρονιά η ομάδα της Λιβαδειάς με νέο προπονητή τον Σάββα Κατσούνη θα προσπαθήσει να κερδίσει ότι έχασε την προηγούμενη χρονιά. Την είσοδό της κατ” αρχάς στα play – off (φέτος θα γίνουν) και από κει και πέρα να διεκδικήσει με τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία σε ένα πρωτάθλημα που κατά γενική ομολογία θα είναι το πιο δύσκολο και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών.

Στην πρώτη της ομάδας το παρόν εκτός βέβαια του Σάββα Κατσούνη έδωσαν ο τιμ μάνατζερ Ζήσης Κακοσαίος, οι «παλαιοί» Τάσος Δημητριάδης, Σωτήρης Μαράντος, Γιώργος Τερματζίδης, Κώστας Σταύρου και οι «νέοι» Σταύρος Χάλαρης, Κώστας Καλαμπάκας και Χρήστος Ντακούλιάς όπως και ο νεαρός Βισβίκης.

Απουσίαζαν από την πρώτη (δικαιολογημένα) ο Ιβάν Βουκατίνοφ, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και το τελευταίο απόκτημα Κώστας Μαχαίρας.

Από την διοίκηση το παρόν έδωσε ο πρόεδρος Νίκος Καφρίτσας που έκανε και μια σύντομη ομιλία καθώς επίσης ο Ανδρέας Τζαβούλης και ο Γιώργος Τόγιας.

«Είναι τιμή για μένα και για κάθε προπονητή να είναι στην ομάδα της Λιβαδειάς γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν όραμα και φιλοδοξία. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που μπορείς να κάνεις δουλειά και ο κάθε προπονητής να αναδείξει το έργο του. Ελπίζω να είμαστε καλά, οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι πολύ καλές, χρειάζεται πολύ δουλειά και αισιοδοξούμε για μια καλή χρονιά» ήταν τα πρώτα λόγια στο stereasports του Σάββα Κατσούνη.



Ο νέος προπονητής της Α.Ε.Λ. οριοθέτησε και τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πάρα πολύ δυνατό. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που έχουν επενδύσει πάρα πολλά χρήματα κι έχουν φτιάξει δυνατά ρόστερ. Η δικιά μας ομάδα ελπίζω και εύχομαι να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε αυτές τις ομάδες και να καταφέρουμε να τις κοιτάξουμε στα μάτια. Από κει και πέρα θα δείξει ο χρόνος, όλα γίνονται μέσα στο γήπεδο και κανένας δεν είναι πρωταθλητής από το καλοκαίρι. Ο αντικειμενικός στόχος για μένα είναι η είσοδος της ομάδας στα play-off. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και από κει και πέρα βλέπουμε»




Πηγή: stereasports.com