Η ενίσχυση του Ψυχικού συνεχίζεται με τους "κυανοκίτρινους" να αποκτούν τον Σέρβο γκαρντ Άλεξ Στέβοβιτς, πρώτο σκόρερ της Α2 πριν από δύο χρόνια με τη φανέλα του Άργους. Παράλληλα συμφώνησαν και με τον 23χρονο φόργουορντ Μάριο Σακελλαρίου που αγωνιζόταν στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση για τον Στέβοβιτς

«Η Α.Ε Ψυχικού ανακοινώνει άλλη μια μεταγραφή για την φετινή σεζόν. Πρόκειται για τον Αλεξ Στέβοβιτς.

Ο 25χρονος Σέρβος γκαρντ ( 1μ95), έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στον Ερυθρό Αστέρα και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Σμερέντεβο ( ομάδα στην πρώτη κατηγορία Σερβίας).

Την σεζόν 2011-12 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2 με 20,1 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι φορώντας την φανέλα της ΑΕΚ Άργους.

Όσο αφορά την μεταγραφή του δήλωσε χαρακτηριστικά : ¨Είμαι παρά πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας. Από τις πρώτες μέρες που βρέθηκα με το προπονητικό team κατάλαβα πως πρόκειται για μια ομάδα που κινείται στα πρότυπα της Α1 και αισθάνομαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ…¨

Κλείνοντας, πρόσθεσε : ¨Πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και εύχομαι να κάνουμε βήματα παραπάνω από την περσινή χρονιά. Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα είναι ένα από τα συναρπαστικότερα…¨»

Η ανακοίνωση για τον Σακελλαρίου

«Η Α.Ε Ψυχικού ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Σακελλαρίου (23, 2μ02).

Ο 23χρονος φόργουορντ έχει παρουσιάσει αξιοσημείωτη πρόοδο τα τελευταία χρόνια και πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Ηρακλείου ΟΑΑ, ομάδα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναφερόμενος στην μεταγραφή του, είπε τα εξής : ¨Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Ψυχικού. Είναι ένα μεγάλο προσωπικό βήμα, καθώς βρίσκομαι σε μια άγνωστη για εμένα κατηγορία. Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι άψογη, όλο το τεχνικό επιτελείο, καθώς και οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι σε μια οικογένειᨻ.