Την «πρώτη» συγκέντρωση της χρονιάς είχε σήμερα (24/8) το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή. Το παρών έδωσε ο Θόδωρος Δρακόπουλος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του τμήματος, το τεχνικό τιμ, αλλά και οι παίκτες της ομάδας (σ.σ. απουσίαζαν δικαιολογημένα με άδεια οι Ντι Νούνο και ο Δέσπος).

Στις δηλώσεις του ο χρηματοδότης του τμήματος μπάσκετ κ. Δρακόπουλος, ανέφερε: «Κάναμε μία πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με την περσινή χρονιά. Κινούμαστε για την απόκτηση δύο ακόμα παικτών. Ο ένας μάλιστα πέρυσι έπαιζε στην Α1. Χάσαμε τον Χείλαρη, λόγω του προβλήματος με τον στρατό. Τον Ιανουάριο απολύεται και δεν αποκλείω τίποτα. Χωρίς πολλά λόγια έχουμε οργανωθεί καλύτερα από άλλες χρονιές. Όπως έχω ξαναπεί στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι οφ».

Ο Στέφανος Πέρκος, στάθηκε στο γεγονός πως για πρώτη φορά είδε οκτώ άτομα να συμμετέχουν ενεργά στο τμήμα μπάσκετ. «Αφού ευχηθώ σε όλη την ομάδα καλή χρονιά γεμάτη υγεία, να πω πως είμαι χαρούμενος που βλέπω οκτώ άτομα στο πάνελ. Μακάρι να πορευτούμε, έτσι όλοι μαζί μέχρι το τέλος».

Ακολούθως, έγινε αγιασμός στο Ιβανώφειο, ενώ λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Πηγή: Bluearena.gr