Συνεχίζει την ενίσχυση του εν όψει της νέας σεζόν ο Δούκας συμφωνώντας με έναν παίκτη που το λίγο που έπαιξε πέρυσι στην Α2, άφησε θετικές εντυπώσεις. Πρόκειται για τον 24χρονο φόργουορντ Ανδριανό Περδικάρη που θα συνεχίσει στην ομάδα του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η Διοίκηση του Συλλόγου μας συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδριανού Περδικάρη. Ο 24χρονος (24/10/1991) power forward ύψους 205 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηλυσιακού πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Για μία τετρατία σπούδασε και αγωνίστηκε στο κολέγιο Franklin Pierce της Βοστώνης μετρώντας την τελευταία του χρονιά στο NCAA 11.3 πόντους κατά μέσο όρο, 6.7 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ηλυσιακό, όπου σε 14 αγώνες (μέχρι να αποχωρήσει η ομάδα των Ιλισίων από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας) είχε 13.7 πόντους. Πριν από λίγους μήνες, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο, αλλά στην συνέχεια αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Σ.Ε. Δούκα, ο Ανδριανός Περδικάρης τόνισε πως “ο Δούκας είναι μία νέα ομάδα από άποψη ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, οι κινήσεις στις οποίες προχώρησε η ομάδα το καλοκαίρι είναι πολύ αξιόλογες και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Δεν χρειάζεται όμως βιασύνη, βήμα-βήμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πρέπει πρώτα να βρούμε την χημεία γιατί οι παίκτες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, καθώς οι περισσότεροι δεν έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν. Όταν βρεθεί η χημεία, θα είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.