Σήμερα, Σάββατο 5/9 και ώρα 14:00, η ομάδα του Γ.Σ. Λαυρίου υποδέχθηκε για μια φιλική αναμέτρηση, στο κλειστό Γυμναστήριο του Λαυρίου, την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, με το Λαύριο να ισοφαρίζει, μη μπορώντας όμως να ξεφύγει από την Κ.Α.Π.. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, με το Λαύριο να ισοφαρίζει, μη μπορώντας όμως να ξεφύγει από την Κ.Α.Π.. Ο αγώνας πήγε πόντο πόντο

μέχρι το τέλος, δίχως ωστόσο να βρει ουσιαστικό ρυθμό σε κάποιο σημείο. Τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης η ισοπαλία, 72-72.

Ο Χρήστος Σερέλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς και σχήματα, πιέζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίκτες του στα όρια τους, πάντα βέβαια στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Επειδή ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, σε σχέση με το σε ποια εθνική κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα τουΛαυρίου (Α1 ή Α2) την ερχόμενη σεζόν, ο κόουτς έδωσε περίπου 7 με 10 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής στους ξένους παίκτες του, προσπαθώντας έτσι να τους δώσει μια ιδέα από τη λογική που ακολουθεί στο παιχνιδιού του ο σύλλογος της Λαυρεωτικής.

Πηγή: lavriosport.gr