Η  τέταρτη αγωνιστική τελείωσε και εμείς βγάλαμε τους κορυφαίους τής μέσα από τη δική μας ματιά.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.




1. Φώτης Βασιλόπουλος (Εθνικός) : Ο άσσος του Εθνικού πραγματοποιώντας μια ηγετική εμφάνιση οδήγησε μαζί με τον Γκιζόγιαννη την ομάδα του στην κατάκτηση του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

2.Γιάννης Γκαγκαλούδης (Λιβαδειά) : Ο ηγέτης της Λιβαδειάς και πρώτος σκόρερ όλου του πρωταθλήματος πέτυχε 27 πόντους και έτσι η ομάδα του πήρε την παρθενική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

3.Αλέξανδρος Μπάρδας (Πανερυθραϊκός) : Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε με τον Πανερυθραϊκό να κερδίζει τη Δόξα Λευκάδας στην παράταση.Πρωταγωνιστής των νικητών ο Αλέξανδρος Μπάρδας ο οποίος με 24 πόντους και 5 τρίποντα πήρε την ομάδα στις πλάτες του.

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης(Εθνικός) : Εκπληκτική εμφάνιση από τον Γκιζόγιαννη στη Καλλιθέα .Με 27 πόντους έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην νίκη του Εθνικού επί του Προμηθέα.

5.Δημήτρης Δέσπος(Ηρακλής) : Σε ηλικία 39 χρονών ο Δημήτρης Δέσπος με μια μεστή εμφάνιση και 10 πόντους βοήθησε στη κατάκτηση της πρώτης νίκης του Γηραιού και ξεχώρισε στη θέση 5 για αυτή την αγωνιστική.

Προπονητής . Βαγγέλης Αλεξανδρής ( Ηρακλής): Στην πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο του Ηρακλή ο έμπειρος τεχνικός πήρε την πρώτη νίκη του Γηραιού στο πρωτάθλημα , βγάζοντας αποτελέσματα στο παρκέ με λίγες ,μόλις, μέρες δουλειάς.