Η επετειακή 30ή σεζόν της Α2 είναι κατά πολλούς η πιο ανταγωνιστική! Συνολικά 15 ομάδες -μιας και ο ΟΦΗ δεν θα αγωνιστεί- μπαίνουν στην αφετηρία μιας σημαδιακής σεζόν καθώς για πρώτη φορά εισήχθησαν τόσο πλέι οφ για την άνοδο όσο και πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Σε ένα περίεργο καλοκαίρι καθώς οι συνεχείς ανακατατάξεις έφεραν αφενός προσωρινή αύξηση των ομάδων, αφετέρου οκτώ ομάδες που πέρυσι αγωνίζονταν σε διαφορετική κατηγορία ενώ πέντε εξ αυτών θα είναι νεοφώτιστες στην Α2.

Το αγωνιστικό επίπεδο δείνει να έχει ανέβει, ή τουλάχιστον αυτό υπόσχονται οι πολλές καλές κινήσεις που έχουν γίνει. Είτε από ομάδες με ξεκάθαρους στόχους όπως ο Φάρος που είναι το πρώτο φαβορί να ανέβει αλλά με μ.ό. ηλικίας τα 32 χρόνια, είτε από ομάδες που φρόντισαν να ανεβάσουν το μπάτζετ τους –όχι στα επίπεδα της ομάδας του Κερατσνίου- αλλά με θεωρητικά βλέμμα και στην επόμενη ημέρα.

Όπως και να χει οι κινήσεις και οι επενδύσεις κάθε ομάδας θα φανούν σε εννιά μήνες από τώρα καθώς κάπου τόσο θα διαρκέσει ο φετινός μαραθώνιος μαζί με την post season.

Το BasketA2.gr σας παρουσιάζει τις κάρτες των 15 ομάδων (πατήστε πάνω για μεγέθυνση)