Με τον Βαγγέλη Μάγειρα, να… ανακατεύει πολύ καλά τα συστατικά του, η Λιβαδειά κατάφερε να αποδράσει από το Περιστέρι. Δυνατή… γεύση στη νίκη των Βοιωτών, έδωσε η απόδοση του Τάσου Δημητριάδη, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Τάσο, πήρατε μία δύσκολη νίκη στο Περιστέρι. Η απόδοσή σας στο δεύτερο ημίχρονο έκρινε ουσιαστικά το παιχνίδι. Τι αλλάξατε σε σχέση με το ξεκίνημα;

«Κατ αρχήν, ήταν ένα παιχνίδι, που το θέλαμε πάρα πολύ. Μπήκαμε όμως αγχωμένοι. Θεωρώ ότι ηρεμήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για το τι πρέπει να κάνουμε και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι το πήραμε από την άμυνα και τα ριμπάουντ. Όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετική άμυνα και κλείσαμε τον αντίπαλο. Στην επίθεση κάναμε το αυτονόητο και έτσι ήρθε η νίκη».

Η παρουσία του Βαγγέλη Μάγειρα στον πάγκο τι έχει αλλάξει και ξεκινήσατε να παίρνετε θετικά αποτελέσματα;

«Πρώτα απ’ όλα, ήρθε η ηρεμία στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Με κάθε αλλαγή προπονητή, οι ομάδες αποδίδουν καλύτερα. Αυτό αποδείχθηκε και με τη δική μας. Ελπίζουμε να έχουμε μία ανάλογη συνέχεια και να έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Τώρα έχετε ένα εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό. Τι πρέπει να προσέξετε για να συνεχίσετε νικηφόρα;

«Εφέτος η κατηγορία, έχει πάρα πολύ καλές ομάδες. Το Ψυχικό είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι πρέπει να φοβόμαστε μόνο τον εαυτό μας και κανέναν άλλο. Από εκεί και πέρα όμως, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και αν είμαστε λίγο καλοί θα κερδίσουμε».