Καθώς οι ομάδες προετοιμάζονται ήδη για τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής , εμείς σας παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές της εβδομάδας που πέρασε.

Οι επιλογές μας :

1.Σάκης Καρύδας (Δόξα Λευκάδας) : 



Ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ της Δόξας , πετυχαίνοντας 20 πόντους(4/5 β , 8/12 διπ) και μοιράζοντας 7 ασίστ , πραγματοποίησε μια ηγετική εμφάνιση και ευστοχώντας σε κρίσιμα σημεία οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.
2.Γιάννης Δημάκος (Ψυχικό) : 



Δεύτερη σερί νίκη για το Ψυχικό στο πρωτάθλημα , επί του Ηρακλή αυτή τη φορά. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γιάννης Δημάκος . Ο γκαρντ του Ψυχικού πέτυχε  28 πόντους (2/4β, 7/9 διπ , 4/5 τριπ ) και συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του.
3.Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος) :



Εκπληκτική εμφάνιση από τον παίκτη του Φάρου , ο οποίος ήταν ο κορυφαίος στο παρκέ στην Πάτρα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Προμηθέα Ο έμπειρος forward σε 39 λεπτά συμμετοχής είχε 23 πόντους με 3/5 βολές , 10/14 δίποντα , μαζεύοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ .
4.Νίκος Aγγελόπουλος (Φάρος) :


Κοιτώντας , κάποιος , μόνο την συνολική στατιστική της 5ης αγωνιστικής σίγουρα δεν θα τοποθετούσε τον Νίκο Αγγελόπουλο στους κορυφαίους πέντε.Ωστόσο , όσοι είδαν τον αγώνα της Πάτρας , είδαν έναν παίκτη να πετυχαίνει 13 κρίσιμους πόντους ( 7/8 βολ , 2/2 τριπ ) και βγάζοντας ψυχή στο παρκέ να ξεκολλάει την ομάδα του , όταν αυτή το χρειάστηκε.
5.Τάσος Κασαμπαλής(Φίλιππος Βέροιας) :



Μπορεί η ομάδα του να έχασε στο τέλος τον αγώνα με το Παγκράτι , ωστόσο ο Κασαμπαλής ξεχώρισε στην θέση 5 το Σάββατο που μας πέρασε . Πετυχαίνοντας 16 πόντους ( 4/6 βολ, 6/11 διπ) και μαζεύοντας 19 (!) ριμπάουντ έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για βοηθήσει την ομάδα του.
Προπονητής : Δημήτρης Χουχουλής (Πανερυθραϊκός) :



O coach Χουχουλής έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που έχει φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα , εντυπωσιάζοντας τους πάντες στην κατηγορία.Νέο θύμα αυτή τη φορά ο Δούκας , τον οποίο οι παίκτες του Πανερυθραϊκού λύγισαν , υπό την μαεστρική καθοδήγηση του τεχνικού της ομάδας .