Δείτε τους κορυφαίους παίχτες της 6ης αγωνιστικής μέσα από την δική μας ματιά.

Οι επιλογές μας :

1.Γιάννης Γκαγκαλούδης (ΑΕ Λιβαδειάς) :


Μαγική εμφάνιση από τον ηγέτη της Λιβαδειάς ο οποίος πετυχαίνοντας 38 πόντους ( 8/9 βολ. , 6/9 διπ. ,6/11 τριπ.) και μοιράζοντας 8 ασίστ ήταν ο κύριος παράγοντας της νίκης της ομάδας του με σκορ 87-81 επί του Δούκα το Σάββατο.

2.Κώστας Τότσιος ( Εθνικός) :
\

Μεγάλο παιχνίδι από τον πολύπειρο σκόρερ του Εθνικού ο οποίος ξεκόλλησε την ομάδα του όταν αυτή το χρειάστηκε τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και σκοράροντας με απίστευτα τελειώματα που ανάγκασε όλο το κλειστό της Καλλιθέας να τον χειροκροτήσει.Σε 38 λεπτά πέτυχε 17 πόντους (5/5 βολ , 6/9 διπ) , μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

3.Θανάσης Κωνσταντακόπουλος (ΓΣ Κύμης) :

  

Ο 27χρονος φόργουορντ της Κύμης σε 27 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 13 πόντους (6/6 βολ, 2/2 διπ , 1/1 τριπ ), κατέβασε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ . Με τη θετικότατη εμφάνισή του συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του επί του Ψυχικού με σκορ 72-67.  

4.Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης ( Εθνικός ) :


Και πάλι ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης έκανε τη διαφορά στο 4 , την αγωνιστική που μας πέρασε , καθώς με την σταθερότητα του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δύσκολη νίκη του Εθνικού επί του σκληροτράχηλου Φίλιππου Βέροιας,στην παράταση. Σε 40 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 21 πόντους (2/4 βολ ,8/14 διπ , 1/3 τριπ) , κατέβασε 13 ριμπάουντ και έδωσε 2 ασίστ.

5. Ματέο Κέντζο ( Δόξα Λευκάδας ) : 


Ο ψηλός της Λευκάδας πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση με 19 πόντους (1/2 βολ , 6/12 διπ , 1/1 τριπ) , 9 ριμπάουντ , 2 ασίστ και αποτέλεσε κολόνα της ομάδας του σε όλο το παιχνίδι.Έτσι έκανε ότι περνούσε από το χέρι για να κατακτήσει τη νίκη η Δόξα.

Προπονητής : Βαγγέλης Μάγειρας ( ΑΕ Λιβαδειάς )


Άλλη ομάδα δείχνει να έχει γίνει η ΑΕ Λιβαδειάς από την στιγμή που ανέλαβε τεχνικός της ομάδας ο Βαγγέλης Μάγειρας .Νέα επιτυχία η νίκη επί του Δούκα το Σάββατο , με την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ.