Καθώς οδεύουμε για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος , εμείς σας παρουσιάζουμε τους κορυφαίους της εβδομάδας που πέρασε.


Οι επιλογές μας : 

1.Σάκης Καρύδας ( Δόξα Λευκάδας )


Εκπληκτική εμφάνιση από τον πολύπειρο άσο της Δόξας στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Εθνικό.Πετυχαίνοντας  21 πόντους (5/8 βολ ,2/4 διπ ,4/6 τριπ) , 8 ασίστ , 7 κλεψίματα και μαζεύοντας 5 ριμπάουντ σε 32 περίπου λεπτά συμμετοχής πήρε από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε στην σπουδαία , αυτή , νίκη.

2.Μάικ Ντι Νούνο ( Ηρακλής )


Με 19 πόντους (2/3 βολ ,7/15 διπ , 1/5 τριπ) ο χαρισματικός σκόρερ του Γηραιού συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του διπλού απέναντι στην ομάδα του Πευκοχωρίου με σκορ 77-80.Ο Ντι Νούνο έμεινε στο παρκέ 35 λεπτά και εκτός από σκορ μοίρασε 6 ασίστ ενώ παράλληλα είχε 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

3.Νικ Παύλος ( Δούκας )


                             

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τους καλύτερους αυτής της εβδομάδας ο παίκτης του ΑΣΕ Δούκα καθώς με τους 21 πόντους(6/6 βολ, 5/8 τριπ ) του  , μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Κουκά ήταν αυτοί που οδήγησαν την ομάδα τους στην νίκη επί του Παγκρατίου .Ο Παύλος έμεινε στο παρκέ 38 περίπου λεπτά και είχε επίσης 7 ριμπάουντ , 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

4.Δημήτρης Χείλαρης ( Ηρακλής )


Φοβερή η παρουσία του forward του Ηρακλή οποίος σε 32 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 18 πόντους με 4/4 βολ , 4/4 διπ και 2/3 τριπ. Παράλληλα μάζεψε 6 ριμπάουντ και έκλεψε την μπάλα 5 φορές , χωρίς να υποπέσει σε κανένα λάθος.Με αυτό τον τρόπο έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πάρει την νίκη ο Ηρακλής.

5. Κώστας Μαχαίρας (ΑΕ Λιβαδειάς)


Μεγάλη ώθηση και αποτελεσματικότητα έδωσε ο Κώστας Μαχαίρας στην Λιβαδειά στον αγώνα που είδαμε από την δημόσια τηλεόραση.Ο σέντερ των νικητών με 17 πόντους(7/13 βολ ,5/8 διπ ) και 17 ριμπάουντ ήταν ανίκητος κάτω από το καλάθι και έκανε τη διαφορά αυτή την αγωνιστική.

Προπονητής : Μάριος Γούναρης ( Δούκας )


Υπήρξε έντονη φημολογία τις προηγούμενες εβδομάδες για την αντικατάστασή του , όμως η ομάδα βγήκε και τον στήριξε . Αυτή την εβδομάδα ήρθε και το αποτέλεσμα με τον Δούκα να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο πάντα μαχητικό Παγκράτι.Τα εύσημα του ανήκουν.