Αναμένοντας την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος δείτε ποιοι ξεχώρισαν την εβδομάδα που πέρασε.


Οι επιλογές μας : 

1.Γιάννης Γκαγκαλούδης ( ΑΕ Λιβαδειάς)


Άλλη μια μαγική εμφάνιση από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος , συνοδεύτηκε με νίκη της Λιβαδειάς επί του Ψυχικού αυτή τη φορά.Ο "Γκάγκα" σε 39 σχεδόν λεπτά συμμετοχής πέτυχε 28 πόντους (12/14 βολ , 5/6 διπ, 2/3 τριπ ) ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.Με τη νίκη αυτή η Λιβαδειά έφτασε τις 4 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

2.Φώτης Βασιλόπουλος ( Εθνικός )


Τι να πει κανείς για την εμφάνιση του Φώτη Βασιλόπουλου το Σάββατο που μας πέρασε.Τραυματίας κατάφερε να πετύχει 37 πόντους ( 11/14 βολ , 3/6 διπ , 6/10 τριπ ) και να μοιράσει 4 ασίστ , καταθέτοντας ψυχή στο γήπεδο και δίνοντας στον Εθνικό λύσεις με μεγάλα σουτ.Με αυτό τον τρόπο ήρθε η νίκη στο ντέρμπι με το Δούκα στο κλειστό του Εσπέρου.

3. Νίκος Πέττας ( Προμηθέας Πατρών)


Επίδειξη του επιθετικού ταλέντου του Νίκου Πέττα είχαμε στο ματς μεταξύ Προμηθέα και Φίλιππου .Ο πολύπειρος γκαρντ , στη νίκη της ομάδας του , αγωνίστηκε 34 περίπου λεπτά και πέτυχε 26 πόντους (4/4 βολ , 8/13 διπ , 2/4 τριπ), κατέβασε 6 ριμπάουντ , μοίρασε 3 ασίστ και είχε 2 κλεψίματα. Φανταστική επίδοση όπως αποτυπώνουν και οι αριθμοί. 

4. Γιάννης Σαχπατζίδης ( Παγκράτι ) 


Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 10:22 λεπτά κατάφερε ωστόσο να κάνει πράγματα και θαύματα στο παρκέ.Ο ταλαντούχος παίκτης του Παγκρατίου πέτυχε σε αυτόν τον χρόνο συμμέτοχης 12 κρίσιμους πόντους (2/2 βολ , 5/7 διπ) δίνοντας μεγάλη ώθηση στην ομάδα η οποία κατάφερε να επιβληθεί του Περιστερίου με σκορ 78-65.

5. Σταύρος Τουντζιαράκης ( ΓΣ Κύμης )


Πρώτος σκόρερ της Κύμης στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή ο Σταύρος Τουντζιαράκης ο οποίος με μια ηγετική εμφάνιση συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει τη νίκη.Σε 27 περίπου λεπτά συμμετοχής ο παίκτης των γηπεδούχων πέτυχε 19 πόντους (4/7 ,6/9 διπ , 1/1  τριπ ) ενώ κατέβασε και 4 ριμπάουντ.


6. Προπονητής : Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ( Μαχητές )


Οι Μαχητές πήραν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο Πευκοχώρι με σκορ 76-64 σε ένα ματς που το ήθελαν πολύ και οι δύο πλευρές. Τα εύσημα ανήκουν στον τεχνικό της ομάδας για την πολύ καλή εικόνα που έδειξαν οι γηπεδούχοι.