Μεγάλη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας στην Α2 κατηγορία πήρε ο Δούκας.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων, νίκησε τους Μαχητές και πλέον βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, όπως υποστήριξε και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) ο Γιώργος Κουκάς.

Γιώργο, είδαμε ότι είχατε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε ποια σημεία υπερτερήσατε;

«Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη διαφορά από νωρίς αλλά όταν σταματήσαμε να ελέγχουμε τα ριμπάουντ, η διαφορά χάθηκε. Στο τέλος όμως, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες και εκεί τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι».

Πόσο άλλαξε την ομάδα η προσθήκη του Αλέξη Κυρίτση;

«Ο Αλέξης είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Είναι πολύ έμπειρος παίκτης και έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Α1. Είναι μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα αλλά προπόνηση με την προπόνηση, θα γίνεται καλύτερος αυτός και καλύτερη η ομάδα».

Πλέον βλέπετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια;

«Σίγουρα βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια αλλά πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν μας άρεσαν αλλά έχουμε ποιοτικό ρόστερ και είναι στο χέρι μας να μην αδικούμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας».

Τώρα θα αγωνιστείτε ξανά στις 9 Ιανουαρίου λόγω των εορτών. Θεωρείς ότι αυτή η διακοπή θα σας κάνει καλό;

«Νομίζω πως ναι διότι ο προπονητής είναι σχετικά καινούργιος, ο Αλέξης τώρα μπήκε, οπότε, θα έχουμε χρόνο να βάλουμε κάποια πράγματα στην ομάδα και να πάμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στη Βέροια».

Τι ευχή θα ήθελες να κάνεις για το 2016;

«Υγεία πάνω απ’ όλα. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά όταν έχεις την υγεία σου, έχεις τα πάντα, όλα τα άλλα θα έρθουν. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο».