Ο Φάρος Κερατσινίου ολοκλήρωσε την έκπληξη με την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου και αρκετές ομάδες της Α2 και μάλιστα από τις άμεσες... ανταγωνίστριες στην προσπάθεια για άνοδο, έσπευσαν να δώσουν τα δικά τους συγχαρητήρια. Συγκεκριμένα:

Εθνικος: «Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ Βασίλης Δέρβος και σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή συγχαίρουν το γειτονικό σωματείο του Φάρου Κερατσινίου για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και του εύχονται καλή επιτυχία. Ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καραφαντής».

Προμηθέας: «Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Φάρου Κερατσινίου (Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο και Αθλητές) για τη ιστορική της πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και της εύχεται καλή επιτυχία σε αυτόν. Αυτή η επιτυχία αποτελεί διαφήμιση, πρωτίστως για το Φάρο, αλλά και ευρύτερα για την Α2, καταδεικνύοντας το πολύ υψηλό επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται φέτος η κατηγορία».

Δόξα Λευκάδας: «Η Διοικηση,οι Προπονητες και οι Αθλητες του Σωματειου μας εκφραζουν τα θερμα συγχαρητηρια στον AO Φαρο Κερατσινιου για την ιστορικη του προκριση στο Κυπελλο Ελλαδας. Παντα επιτυχιες...».