Αλεξανδρής: «Πότε θα διώξουν τα λαμόγια...»

Λίγες ώρες μετά την επίσημη στάση του Ηρακλή μετά από το παιχνίδι με τον Ηρακλή και τα παράπονα για τον ρέφερι Διαμαντή, «θέση» πήρε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο τεχνικός του Ηρακλή έγραψε χαρατηριστικά στον λογαριασμό του στο Facebook: «Πότε θα διώξουν τα λαμόγια απο τον χώρο; Δεν τους γνωρίζουν; Γιατί τους αφήνουν να διαμορφώνουν καταστάσεις και αποτελέσματα;».Πότε θα διώξουν τα λαμόγια απο τον χώρο; Δεν τους γνωρίζουν; Γιατί τους αφήνουν να διαμορφώνουν καταστάσεις και αποτελέσματα;
Δημοσιεύτηκε από Alexandris Vagelis στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Σχόλια

  1. Έχοντας παρακολουθήσει το παιχνίδι και έχοντας μια , θέλω να πιστεύω , αντικειμενική άποψη , αυτά που λέει ο κύριος Αλεξανδρής δεν ισχύουν . Η διαιτησία ήταν 50-50 . Δεν χρειάζεται να αναφέρω την ορισμένες φορές προκλητική συμπεριφορά παικτών του Ηρακλή , κάτι για το οποίο χρέωσε άδικα τους παίκτες του εθνικού ο Ηρακλής . Τέλος με τον εθνικο πάνε να τα βάλουν ? Ο εθνικός είναι αμέτοχος σε "λαμογιες" και δεν έχει καμια σχέση με τα "κέντρα αποφάσεων" . Ας κοιτάξουν να πατήσουν αλλου για να δικαιολογήσουν την μη επαρκή εικόνα της ομάδας τους στο να παίρνει νίκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου