Την 9η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας πανηγύρισε ο Προμηθέας Πατρών, καθώς επικράτησε του Ψυχικού με σκορ 76-70.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Φάνη, η νίκη απέναντι στο Ψυχικό, δεν ήρθε και τόσο εύκολα. Που μπορούμε να πούμε ότι κρίθηκε;
«Θεωρώ ότι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην απόδοση του Άγγελου Τσάμη. Στα κρίσιμα σημεία, εκεί που το Ψυχικό πέρασε για λίγο μπροστά στο σκορ και ήταν ανταγωνιστικό, ο Άγγελος πήρε κάποιες προσπάθειες, έβαλε δύσκολα σουτ και έδωσε ενέργεια στην ομάδα. Επίσης, στο τρίτο δεκάλεπτο, σφίξαμε την άμυνά μας, βγάλαμε αιφνιδιασμούς που είναι το στοιχείο μας και πήραμε μικρή διαφορά».

Όλα δείχνουν ότι θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο. Τι πιθανότητες δίνεις στον Προμηθέα, να πάρει το εισιτήριο για την Α1;
«Δεν μπορώ να πω για πιθανότητες. Αυτό που μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η άνοδος, είναι ο μεγάλος μας στόχος. Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά, όμως, μεγάλο ρόλο θα παίξει, τι θα γίνει με τις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ. Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Κύμη σε 3 αγωνιστικές και στη συνέχεια, αυτά με τον Εθνικό και τη Λευκάδα».
Τώρα έχετε μία εβδομάδα κενό και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσετε τον Ηρακλή στην έδρα σας. Θεωρείς ότι θα σας κάνει καλό αυτή η διακοπή;
«Αυτή η μεγάλη διακοπή που είχαμε, δεν μας έκανε πάρα πολύ καλό διότι ήμασταν σε μία καλή φάση και παίζαμε καλή. Στο ματς με το Ψυχικό, εμφανιστήκαμε χωρίς ενέργεια. Ελπίζω η νέα διακοπή, να μην μας κάνει κακό, να μην μας επηρεάσει».