Ο Α.Σ.Ε.Δ. μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες με την πορεία του να είναι ανοδική με το πέρας κάθε αγωνιστικής. Η 15η τον στέλνει στα δυτικά προάστια και στο “Ανδρέας Παπανδρέου” να αντιμετωπίζει το Περιστέρι (30/1 17:00) με την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη να αναζητά αφενός το 5x5 και αφετέρου την ισοφάριση του ρεκόρ νικών-ηττών με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου, αν και εμπύρετος τις τελευταίες δύο ημέρες, προπόνησε κανονικά όλους τους παίκτες του, πλην τους Στέφαν Τζόρτζεβιτς και Γιάννη Ροδοστόγλου. Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο δάχτυλο, ενώ ο 32χρονος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στον Μάρτιο μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε.

«Η πορεία μας είναι ανοδική το τελευταίο διάστημα και αυτό χαροποιεί όλους όσους απαρτίζουν αυτό τον σύλλογο. Έχουμε αποφασίσει όμως με τα παιδιά πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, πως σε κάθε ματς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την νίκη” τόνισε ο Σάββας Συμεωνίδης, παραμονή της αναμέτρησης με το Περιστέρι, για να συνεχίσει: “Αυτό κάνουμε μέχρι τώρα και έχει βγει στην ομάδα στον υψηλότερο βαθμό που μπορούσαμε να το δούμε και νομίζω πως στο παιχνίδι με το Περιστέρι, εμείς θέλουμε να μπούμε, να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι προκύψει»!