Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

«Ο Εθνικός έχει αρχίσει να ενοχλεί»

Άμεση ήταν η απάντηση του Εθνικού στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής μιλώντας και για τους... σκοπούς των όσων ανέφερε η ανακοίνωση του «γηραιού».

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών σημειώνει: «Είναι προφανές ότι ο Εθνικός ενοχλεί... Κάποιοι τον είχαν ξεγραμμένο, δεν τον υπολόγιζαν καν. Παρ' όλα αυτά, μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, έχει ρεκόρ 9-2, το τρίτο καλύτερο στην Α2. Εστω κι αν έχει το έκτο μπάτζετ στην κατηγορία, έστω κι αν δεν διαθέτει δικό του γήπεδο και - ευτυχώς - φιλοξενείται με αγάπη και ζεστασιά στην Καλλιθέα.

'Οχι δεν είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι η πραγματική απάντησή μας στον Ηρακλή και σε κάποιους άλλους που αλλιώς τα περίμεναν. 'Εχουμε μάτια και βλέπουμε τι γίνεται, έχουμε αυτιά και ακούμε. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να μας ρίξουν στο καναβάτσο.

Την πεντακάθαρη νίκη μας στο παρκέ δεν επετρέπουμε να την αμφισβητήσει κανείς. 'Αλλωστε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους σκοπούς που εξυπηρετεί ο ιστορικός Γηραιός, αν έβγαλε την ανακοίνωση για να πουλήσει εκδούλευση στους πλούσιους της κατηγορίας ή για να κερδίσει κάτι από τα επόμενα ματς.

Τίποτα από τα δύο όμως δεν ταιριάζει στον Ηρακλή που εμείς μάθαμε τις προηγούμενες δεκαετίες και καμία σχέση δεν έχει με ό,τι βλέπουμε τώρα στα γήπεδα της Ελλάδας. Εμείς γνωρίζαμε τον Ηρακλή που σέβεται τον αντίπαλο και αναγνωρίζει τις ήττες του. 'Οπως κάναμε εμείς τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν χάσαμε στην έδρα μας στο ματς Κυπέλλου και δώσαμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Δηλαδή τον Ηρακλή.

Και κάτι άλλο, με αποδέκτες λίγους. 'Οποιος σκάβει λάκκους, να έχει στο νου του ότι μπορεί να πέσει ο ίδιος μέσα...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains