Ο Πανερυθραϊκός υποχρέωσε τον Φάρο Κερατσινίου, στην πρώτη του ήττα την εφετινή σεζόν. Ο Αλέξανδρος Μπάρδας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Αλέξανδρε, πολλές ομάδες έψαχναν λύση στο σερί του Φάρου και τελικά ο Πανερυθραϊκός ήταν αυτός που την βρήκε. Θες να μας την αποκαλύψεις;

«Μπήκαμε πολύ ψυχωμένοι και δεν είχαμε άγχος. Το αντιμετωπίζαμε ως το πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι, αφού δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Ο Φάρος ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, μία υπερπλήρης ομάδα. Έπρεπε να πιάσουμε τρομερή απόδοση και να βρεθεί ο Φάρος σε κακή ημέρα. Έγιναν και τα δύο και τελικά πήραμε μία μεγάλη νίκη. Έπαιξε ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Γιάννη Προδρόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο».

Πιστεύεις ότι αν ήσασταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποια ματς, θα μπορούσατε να διεκδικήσετε την άνοδο;

«Εμείς από την αρχή, είπαμε ότι θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε χάσει κάποια στην παράταση και κάποια στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα, να πλασαριστούμε στην υψηλότερη θέση που μπορούμε. Συνεχίζουμε όμως στο ίδιο μοτίβο, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Τώρα ακολουθεί ένα επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα. Θεωρείς ότι θα παίξει ρόλο η έδρα αλλά και η ψυχολογία που έχετε μετά τη νίκη επί του Φάρου;

«Θα μπούμε όπως μπαίνουμε σε όλα τα ματς, το ίδιο μαχητικοί και με τον ίδιο σεβασμό. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θα παλέψουμε για τη νίκη. Έχουμε μόνο μία ήττα στην έδρα μας, από το Παγκράτι, ίσως το μοναδικό στραβοπάτημα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο λεπτό».