Τα πολλά παράπονα του Φάρου από τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Εθνικό διατυπώθηκαν και μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ομάδας που κάνει λόγο για «λουτρό αίματος» και για «ανικανότητα».

Αναλυτικά
«Ενώ σε τριάντα ώρες περιμένει ο Leonardo Di Caprio να πάρει επιτέλους το πρώτο όσκαρ της καριέρας του, η Αμερικανική Ακαδημία κινηματογράφου πραγματοποιεί έκτακτη συνεδρίαση ώστε να συμπεριλάβει στους υποψήφιους την τριάδα των διαιτητών του αγώνα Εθνικός – Φάρος Κερατσινίου.

Η τριάδα Γκόντας-Καλδίρης-Μαγκλογιάννης πραγματοποίησαν οσκαρική εμφάνιση και σίγουρα δικαιούνται από ένα αγαλματίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μόνος ενδοιασμός της Ακαδημίας είναι αν θα πρέπει να μπουν στην κατηγορία θρίλερ λόγω του «λουτρού αίματος» που προκάλεσαν ή στην κατηγορία κωμωδίας λόγω του άφθονου γέλιου που σκόρπισαν σ” όλο τον κόσμο που παρακολούθησε στην τηλεόραση το σημερινό παιχνίδι.

Κύριοι της Κ.Ε.Δ. και της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό κι είδε όλη η Ελλάδα την < ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ > των τριών αυτών διαιτητών!!

Προστατέψτε το πρωτάθλημα όσο ειναι νωρίς…

Εσείς έχετε και το μαχαίρι και το καρπούζι ….

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού για τη νίκη και στη Διοίκησή του για την άψογη φιλοξενία».



Ανακοίνωση Ενώ σε τριάντα ώρες περιμένει ο Leonardo Di Caprio να πάρει επιτέλους το πρώτο όσκαρ της καριέρας του, η Αμε...
Δημοσιεύτηκε από Faros Bc στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016