Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων (16:00, Κλ. Έσπερου) μίλησαν ο βοηθός προπονητή Μιχάλης Ραχωβίτσας και ο νεαρός γκαρντ Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης.

Ο συνεργάτης του κόουτς Λιόγα σχολίασε: «Οι Μαχητές είναι μια πολύ καλή ομάδα, νεανική, στηρίζεται στον ενθουσιασμό της και στην ενέργεια της, παίζει πολύ καλή άμυνα, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει εύκολο ματς στην Α2. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου και σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας».

Από την πλευρά του ο αγγέλης Παλαιοχωρίτης μίλησε:

Για τους Μαχητές: «Είναι μια μαχητική ομάδα, παίζει μέσα από τα συστήματα, είναι ομάδα προπονητή που παλεύει κάθε παιχνίδι. Σίγουρα πρέπει να της δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να κάνει τη ζημιά οποιαδήποτε στιγμή».

Για το πώς είναι για έναν μικρό σε ηλικία παίκτη να είναι στην Α2: «Σίγουρα είναι πολύ καλό για έναν νέο άνθρωπο να δουλεύει δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα, τόσο μεγάλους παίκτες, σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Με κάνει καλύτερο, με κάνει πιο έμπειρο και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα μπορέσω και εγώ να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Το σχόλιο του για τον κόσμο του Εθνικού: «Ο κόσμος είναι δίπλα μας, τον περιμένουμε ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο πολύ, να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα τον χρειαστούμε σίγουρα στην συνέχεια».