Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη μέσα στο Παγκράτι παρουσιάστηκε μετά από το φινάλε της αναμέτρησης ο τεχνικός του Φίλιππου Δημήτρης Γκίμας που ωστόσο θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους καθώς όπως είπε ταμείο γίνεται στο τέλος.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σημείωσε: «Ευχαριστούμε πολυ την ιστορική ομάδα του Παγκρατιου για τη φιλοξενία. Ειμαστε ευχαριστημένοι για τον χαρακτήρα που δείξαμε. Μπορούμε να πουμε οτι είχαμε στοιχεία ενηλικίωσης στο παιχνιδι μας. Τώρα για το αν αυτη η νίκη ειναι καθοριστική θα το δείξει το τελικό ταμείο.

Εκπροσωπούμε όμως μια πόλη κι ένα νομό σε όλη την Ελλάδα και κάθε τέτοια νίκη νομίζω οτι πρεπει να μας κάνει υπερήφανους. Η χαρά μας ειναι μεγαλύτερη γνωρίζοντας οτι δίνουμε χαρα κυρίως στα παιδια των ακαδημιών μας που κάθε Σάββατο γεμίζουν το γήπεδο.

Θα ηρεμήσουμε λίγο για μια μέρα και απο Δευτέρα θα ετοιμαστούμε για τη συνέχεια. Η νίκη αυτη ειναι αφιερωμένη απο όλους μας στον Ηλία Λαζό που ειναι δίπλα μας σε χαρές και λύπες και στον Γιάννη Τοζιο που περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα σιδερένιος. Καλη Σαρακοστή σε όλους».