Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Λιβαδειά με επίκεντρο τον διαιτητή Διμπινούδη και αφορμή ένα σφύριγμα που δεν έδωσε στην τελευταία φάση του αγώνα. Μάλιστα οι άνθρωπο της ΑΕΛ συνόδεψαν τα παράπονά τους και με το βίντεο της φάσης.

Αναλυτικά: «Μπορεί το παιχνίδι στην Λιβαδειά να χάθηκε και μαζί του και οι περισσότερες ελπίδες εισόδου της ομάδος μας στα Play-Off ανόδου, κακά τα ψέμματα, όμως αυτό που στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι κάποιοι με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ έκαναν ότι μπορούσαν για να μας το στερήσουν.

Προφανώς κάποιους θα τους ενοχλεί πως μια πόλη 32.000 κατοίκων διεκδικεί ισάξια την άνοδο στην Α1 Basket League εδώ και 2 χρόνια με πιστό κοινό σε κάθε αγωνιστική και τα πάντα άρτια οργανωμένα εκπέμποντας υγεία, προφανώς ενοχλεί που ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου δεν είναι PRρίστας και βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προφανώς να ενοχλούν και άλλα πολλά που δεν μπορεί το δικό μας μυαλό να σκεφτεί ίσως..

Επειδή όμως εμείς στην Λιβαδειά ξέρουμε και από φιλοξενία, μιας και οποιαδήποτε ομάδα έχει έρθει στην έδρα μας έχει εκδώσει στην συνέχεια ευχαριστήρια ανακοίνωση, αλλά γνωρίζουμε πως και οι διαιτητές άνθρωποι είναι και θα κάνουν και λάθη, δεν σημαίνει πως θα ανεχτούμε ΚΑΠΟΙΟΥΣ που με την συμπεριφορά τους δεν σέβονται κανένα και θέλουν να μας υποτιμήσουν την νοημοσύνη.

Δεν έχουμε δημοσιεύσει ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανακοίνωση για την διαιτησία, όμως αυτό που έγινε το Σάββατο ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Χωρίς να έχουμε κανένα παράπονο από τους κυρίους Καλδίρη-Θεονά που ήταν άψογοι, ήρθε ο κύριος? Διμπινούδης από το πουθενά να τα τινάξει όλα στον αέρα και να χαλάσει μία πραγματική γιορτή στο γήπεδο μας.

Τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, με την Λευκάδα να εκτελεί βολές με τον Χρυσόπουλο ο οποίος θα ευστοχήσει στην πρώτη και θα χάσει την δεύτερη. Ο Κώστας Μαχαίρας θα πάρει το ριμπάουντ, θα δεχτεί το φάουλ από τον Τραιανό ο οποίος θα το παραδεχτεί σηκώνοντας το χέρι. Προφανώς ο κύριος? Διμπινούδης θα έχει το μυαλό του στο πέταγμα του αετού την Καθαρά Δευτέρα και δεν θα δει τίποτα και ας είναι μπροστά. Όπως τίποτα δεν θα δει στην συνέχεια της φάσης, όταν ο ίδιος παίκτης θα κάνει πάλι φάουλ στον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Και για να μην μας πούνε και γραφικούς, σας παραθέτουμε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας...».