Μια άλλη οπτική γωνία στο καθοριστικό τρίποντο του Γιάννη Δημάκου έρχεται να δώσει ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος μέσω video δίνει στην δημοσιότητα δυο φάσεις από το παιχνίδι με το Ψυχικό, για τις οποίες διαμαρτύρεται έντονα, με τις δυο να έρχονται στα τελευταία 10''. Συγκεκριμένα, φωνάζουν για επιθετικό φάουλ του Δημάκου στον Καλλιανιώτη, πριν ξανά πάρει την μπάλα και εκτελέσει, και για βήματα του Μοσχοβίτη, με το σκορ στο 79-81 στα 5'' πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Στην πρώτη φάση παρατηρούμε επιθετικό φάουλ του Δημάκου στον Καλλιανιώτη , με την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια, πριν την ξαναπάρει και σουτάρει, ενώ σε διεκδίκηση της μπάλας στην επόμενη φάση, ο Μοσχοβίτης κάνει βήματα.

Δυο φάσεις που αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα στην «εκπληκτική» διαιτησία των Καλδίρη - Θεονά, στους οποίους θέλουμε να κάνουμε δυο ερωτήσεις. Κύριε Καλδίρη και Θεονά θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε τον ορισμό του επιθετικού φάουλ μήπως τον έχετε διδαχθεί. Επίσης θα θέλαμε να σας κάνουμε ακόμα μια ερώτηση, τον ορισμό των βημάτων τον γνωρίζετε. Η μήπως και αυτόν δεν τον ξέρετε, ενώ αποτελείτε διαιτητές με μεγάλη εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε πολύ, καληνύχτα σας!!!

ΥΓ: Οι δυο φάσεις αυτές είναι στα τελευταία 15'' που το παιχνίδι ήταν στην ισοπαλία. Όλο το dvd του παιχνιδιού, για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις, θα παραδοθεί στην ΚΕΔ, η οποία ελπίζουμε να πάρει την σωστή απόφαση».

Πηγή: basketblog.gr