Το πιο σημαντικό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α2, διεξάγεται στη Λευκάδα, όπου η Δόξα υποδέχεται τον Φάρο Κερατσινίου και ο Σάκης Καρύδας, μιλώντας για το μεγάλο παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη, έχοντας τη βοήθεια και του κόσμου στο πλευρό της.

Ο πολύπειρος γκαρντ της ομάδας από το νησί του Ιονίου δήλωσε: «Ο Φάρος είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και έμπειρη ομάδα, την οποία δεν πρόκειται ούτε να υποτιμήσουμε, αλλά ούτε να υπερτιμήσουμε. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ευελπιστούμε ότι οι φίλοι της Δόξας θα βρεθούν στο πλάι μας και θ’ αποτελέσουν τον «έκτο παίκτη». Είναι γνωστό τοις πάσι, άλλωστε, ότι οι φίλοι της ομάδας μας μάς συμπαραστέκονται σε κάθε αγώνα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.

Επιδίωξή μας είναι να επιβάλλουμε εξ αρχής το παιχνίδι μας, να θέσουμε εμείς τους κανόνες εντός παρκέ και βέβαια, να κατακτήσουμε τη νίκη που θα μας διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Γνωρίζω βέβαια, ότι για τους αντιπάλους μας αποτελεί πρόκληση το παιχνίδι του Σαββάτου, ωστόσο, και για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Η ομάδα δούλεψε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε υψηλούς ρυθμούς και θεωρώ ότι είναι απόλυτα έτοιμη να δείξει πόσο ανταγωνιστική είναι. Είμαι, επαναλαμβάνω, πεπεισμένος ότι με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα κατακτήσουμε τη νίκη».

Πηγή: Superbasket.gr