Η Λιβαδειά γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Κύμη με τους ανθρώπους της ΑΕΛ ωστόσο να έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών και να το γνωστοποιούν μέσω ανακοίνωσή στους.

Αναλυτικά: «Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς, εκφράζει την δυσφορία της για την διαιτησία των κυρίων ( ; ) Καρακατσούνη – Δεσλή – Ζάχαρη, οι οποίοι με την ΑΣΤΕΙΑ συμπεριφορά τους αλλά και τα ΓΕΛΟΙΑ σφυρίγματα τους, κατάφεραν να βγάλουν εκτός εαυτού όχι μόνο εμάς σαν σύλλογο αλλά και όλο το φίλαθλο κοινό που τους γιούχαρε συνεχόμενα.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια ούτε πρόκειται να είμαστε απαθείς σε σφαγιαστικές αποφάσεις διαιτητών, οι οποίοι μάλιστα είναι και επιπέδου Α1 τρομάρα τους !!

Η στοχοποίηση του αρχηγού μας Τάσου Δημητριάδη, που δέχθηκε τεχνική ποινή επειδή έδωσε την μπάλα προς τα πίσω και μάλιστα χωρίς να κοιτάει, ενώ στην συνέχεια αποβλήθηκε όταν σε καθαρή τάπα χρεώθηκε με φάουλ μπροστά στα μάτια του κ. Καρακατσούνη μάλιστα είναι για αφήγηση σε παραμύθια. Στην συνέχεια στόχος ήταν ο Χρήστος Ντακούλιας, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες συμπλήρωσε 5 φάουλ σε χρόνο ρεκόρ. Και πως να μην αποβληθούν οι 2 παίκτες μας, όταν στα πρώτα 2-3 λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα μας είχε συμπληρώσει 5 ομαδικά ;

Θα πρέπει να θεωρηθεί θαύμα, που οι Μαράντος – Βουκαντίνοφ – Καλαμπάκας – Μαχαίρας, τελείωσαν το παιχνίδι με 4 φάουλ. Μάλιστα ο Κώστας Μαχαίρας, αν και μονίμως του γίνονταν 2-3 φάουλ κάτω από την ρακέτα, 2 ολόκληρες φορές του μέτρησαν το καλάθι δίνοντας και συμπληρωματική βολή σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ η τεχνική ποινή που δέχεται τόσο ο ίδιος, όσο και ο Ιβάν Βουκαντίνοφ, δεν δίνονται ούτε σε παιδικά πρωταθλήματα.

ΥΓ: Είδαμε, όπως και την περσινή χρονιά, έτσι και στην φετινή, πως ΟΛΑ γίνονται κατά ένα μαγικό τρόπο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Εμείς δηλώνουμε δημόσια, πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα πάρουμε μέρος στα βρωμερά τους παιχνίδια και σαν σύλλογος με ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ θα αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο. Εξάλλου, λόγο ότι δόξα τον θεό, δουλειές έχουμε και δεν ζούμε από το μπάσκετ αλλά τοΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ γιατί το ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ξοδεύοντας μάλιστα υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο, δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να αποσύρουμε την ομάδα μας για να μην σας χαλάμε και τις δουλειές ….