Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε τον απολογισμό του για τη φετινή χρονιά. «Έμεινα πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να αποφύγουμε την ταλαιπωρία των play out, περισσότερο απo κάθε άλλο από την δουλεία που κάναμε αυτό τον καιρό, θέτοντας τις βάσεις σε θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης όπου να επιστρέψει στην Α1.

Δεν μετάνιωσα που βρέθηκα στην οικογένεια του Ηρακλή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου που τους πίεσα πολύ για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα, και στην διοίκηση και τον πρόεδρο που ήταν κοντά στην ομάδα, και έδειξαν ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι κοντά στον σύλλογο ώστε από την νέα περίοδο να χτιστεί μια ομάδα που να αγωνιστεί στην Α1».

Ο έμπειρος τεχνικός θα μείνει εκτός απροόπτου, αφού έχουν συμφωνήσει με το Θοδωρή Δρακόπουλο. Και φυσικά στόχος είναι να επανέλθει η ομάδα στην Α1. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η off season με δόκιμες παικτών που θέλουν να έρθουν στον Ηρακλή είτε στις μικρές ηλικίες είστε στην πρώτη ομάδα. Η ομάδα θα έχει ρεπό αυτήν την εβδομάδα.

Στ. Παρθενάκης