Τα καλά νέα για τον Εθνικό είναι ότι μπήκε και πάλι δυνατά στη διεκδίκηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο, τα κακά νέα όμως έχουν να κάνουν με την επιδείνωση της κατάστασης του Φώτη Βασιλοπούλου.

Ο γκαρντ των κυανόλευκων παίζει εδώ και καιρό με ένεση λόγω σοβαρού προβλήματος υγειάς και απ ο,τι φαίνεται δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους κυανόλευκους στα πλει οφ.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα, αφού ο Βασιλόπουλος πρέπει άμεσα να κάνει επέμβαση για να διορθωθεί η μεγάλη ζημιά, που προκαλεί σοβαρό θέμα με την υγειά του… Μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί το ποτέ θα κάνει χειρουργείο.

«Πράγματι ο Βασιλόπουλος παίζει με σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται επέμβαση. Με θεραπευτική αγωγή και ενέσεις το πρόβλημα αντιμετωπίζεται στους αγώνες, άλλα όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη. Θα γίνουν νέες εξετάσεις και θα αποφασίσουμε», δήλωσε ο γιατρός της ομάδας κ. Καραχάλιος.

Ο Βασιλόπουλος λοιπόν χρειάζεται επέμβαση και αν αυτό συμβεί, τίθεται αυτομάτως έκτος πλει οφ. Άλλα στην περίπτωση του, η υγειά έχει προτεραιότητα διότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: superbasket.gr