Στα χέρια του εφοπλιστή Ίωνα Βαρουξάκη περνάει η ευθύνη λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, που θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α2 κατηγορία, με στόχο την άμεση επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο επιχειρηματίας συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με τον πρόεδρο του Eρασιτέχνη και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν στη συνεργασία, βάσει της οποίας ο κ.Βαρουξάκης θα αναλάβει τη διοίκηση και την ευθύνη λειτουργίας του τμήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Την Δευτέρα 13/6/2016, ο πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Ίωνα Βαρουξάκη. Αφού άκουσε με προσοχή το όραμά του για τον αθλητισμό και τον μπασκετικό Πανιώνιο, συμφώνησαν σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού να προχωρήσουν στην συνεργασία.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος γυρίζει σελίδα. Το αρχικό restart με την άνοδο του "Ιστορικού" στην Α2 Κατηγορία, συνδυάζεται με την ανάληψη της ευθύνης λειτουργία και Διοίκησης του Τμήματος από τον Ίωνα Βαρουξάκη. Έναν άνθρωπο που παίρνει στα χέρια του τις τύχες των "κυανέρυθρων" σηματοδοτώντας την νέα εποχή στο μπάσκετ του συλλόγου μας.

Ο Πανιώνιος κάνει μια καινούργια αρχή και η παρουσία του νέου διοικητικού ηγέτη του μπάσκετ αποτελεί εγγύηση για την πορεία της ομάδας μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Ο κοινός μας στόχος είναι σε εύλογο χρονικό διάστημα ο Πανιώνιος να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1. Εκεί όπου ανήκει έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Με την βοήθεια του κόσμου μας που αποτελεί το μεγάλο "όπλο" για τον σύλλογο, οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν, βάζοντας την Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο ξανά στην πρώτη γραμμή. Καλούμε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου να αγκαλιάσει και να συνδράμει την νέα προσπάθεια».