Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Νέα σελίδα για τον Πανιώνιο!

Στα χέρια του εφοπλιστή Ίωνα Βαρουξάκη περνάει η ευθύνη λειτουργίας της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, που θα αγωνιστεί του χρόνου στην Α2 κατηγορία, με στόχο την άμεση επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο επιχειρηματίας συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με τον πρόεδρο του Eρασιτέχνη και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν στη συνεργασία, βάσει της οποίας ο κ.Βαρουξάκης θα αναλάβει τη διοίκηση και την ευθύνη λειτουργίας του τμήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Την Δευτέρα 13/6/2016, ο πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Ίωνα Βαρουξάκη. Αφού άκουσε με προσοχή το όραμά του για τον αθλητισμό και τον μπασκετικό Πανιώνιο, συμφώνησαν σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού να προχωρήσουν στην συνεργασία.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος γυρίζει σελίδα. Το αρχικό restart με την άνοδο του "Ιστορικού" στην Α2 Κατηγορία, συνδυάζεται με την ανάληψη της ευθύνης λειτουργία και Διοίκησης του Τμήματος από τον Ίωνα Βαρουξάκη. Έναν άνθρωπο που παίρνει στα χέρια του τις τύχες των "κυανέρυθρων" σηματοδοτώντας την νέα εποχή στο μπάσκετ του συλλόγου μας.

Ο Πανιώνιος κάνει μια καινούργια αρχή και η παρουσία του νέου διοικητικού ηγέτη του μπάσκετ αποτελεί εγγύηση για την πορεία της ομάδας μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Ο κοινός μας στόχος είναι σε εύλογο χρονικό διάστημα ο Πανιώνιος να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1. Εκεί όπου ανήκει έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Με την βοήθεια του κόσμου μας που αποτελεί το μεγάλο "όπλο" για τον σύλλογο, οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν, βάζοντας την Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο ξανά στην πρώτη γραμμή. Καλούμε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου να αγκαλιάσει και να συνδράμει την νέα προσπάθεια».

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

نموذج الاتصال

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains