Τα βυσσινί της ΑΕΛ θα φορά και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Μαλτέσιος που συμφώνησε να συνεχίσει στην ομάδα. Αντίθετα ο βετεράνος Φάνης Παπακώστας αποχώρησε με την ομάδα να τον ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε.

Η ανακοίνωση για τον Μαλτέσιο: «Ο Γιάννης Μαλτέσιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ΑΕΛ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο 31χρονος παίκτης, ύψους 2,04 μ. που αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», συμφώνησε με τη Διοικούσα Επιτροπή για ανανέωση της συνεργασίας, μετά από σύντομης χρονικής διάρκειας συζητήσεις, όπου φάνηκε από την αρχή η θέληση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία τουλάχιστον για ένα ακόμη έτος».

Ο ίδιος σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα της ΑΕΛ. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ μου έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι θέλανε να παραμείνω στο δυναμικό της ομάδας κι έτσι η απόφασή μου να μείνω έγινε πιο εύκολη για μένα. Εύχομαι όλοι μας να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία και όπως και την τελευταία χρονιά, έτσι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν, έχοντας και πάλι την πολύτιμη και αμέριστη βοήθεια του κόσμου μας».

Ευχαριστήριο στον Παπακώστα

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Φάνη Παπακώστα για τα όσα προσέφερε την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην ομάδα. Η παρουσία του ήταν καταλυτική στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλει δε να του ευχηθεί καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή, καθώς και κάθε επιτυχία στις υποχρεώσεις του με τον ΓΣ Φαρσάλων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Παπακώστας σχολίασε: «Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ και τους συμπαίκτες μου για την αγωνιστική χρονιά, παλεύοντας όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό.

Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, με την αμέριστη στήριξη ενός εκπληκτικού κόσμου, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Εθνικής.

Φεύγω ως φίλος από την ΑΕΛ, και θέλω να τη δω κάποια στιγμή, όπως και όλοι πιστεύω, να αγωνίζεται στην κατηγορία που την άφησα την πρώτη φορά, στην Α1 Εθνική».