Τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν, και δεύτερο δεύτερο αυτής που μόλις τελείωσε, έβαλε στη μηχανή του ο Φάρος.

Ο λόγος για τον 26χρονο γκαρντ Γιάννη Δημάκο που την τελευταία διετία αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ψυχικού ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από άλλες ομάδες της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου σούτινγκ γκαρντ, Γιάννη Δημάκου ο οποίος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Who is who:
Ο Γιάννης Δημάκος γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1990 στην Κορινθία, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ίκαρο Καλλιθέας την περίοδο 2008-2009 και την επόμενη σεζόν έπαιξε στο Αιγάλεω(2009-2010). Τα επόμενα δύο χρόνια αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Παγκρατίου (2010-2012). Από το 2012-2014 αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό και από το 2014 έως και τη περσινή χρονιά ήταν παίκτης του Ψυχικού.

Ο Γιάννης Δημάκος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας το 2015 με το Ψυχικό και δεύτερος σκόρερ την περσινή χρονιά επίσης με το Ψυχικό.

Δημάκος: «Τιμή μου να αγωνιστώ στο Φάρο»
Ο νεοαποκτηθείς παίκτης του Φάρου Κερατσινίου, Γιάννης Δημάκος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο faros-bc.gr μετά τη συμφωνία του με την ομάδα μας. Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής αρχικά επισήμανε: » Είναι ιδιαίτερη τιμή μου να αγωνιστώ στο Φάρο. Είναι μία ομάδα με όραμα που έχει αποδείξει ότι πάνω απ” όλα βγάζει μία υγεία την οποία πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες». Για να συνεχίσει λέγοντας: «Η προσέγγιση από τον κ. Τσάπα καθώς και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κόουτς Τζήμα με έκαναν να αποδεχτώ την πρόταση και να υπογράψω με το Φάρο χωρίς δεύτερη σκέψη». «Με σκληρή δουλειά, υγεία και τύχη θα πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο Γιάννης Δημάκος.