Ένας ακόμα παίκτης με βασική παρουσία την περυσινή σεζόν θα συνείσει να φορά τη φανέλα του Δούκα. Ο λόγος για τον Γιώργο Κουκά με τον 31χρονο γκαρντ να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη για μία σεζόν ακόμα.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την παραμονή στην ομάδα του Γιώργου Κουκά!

Ο...εγκέφαλος των "μπλε" θα συνεχίσει να οργανώνει με μαεστρία το παιχνίδι και να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του για ακόμη ένα χρόνο, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Η παρουσία του 31χρονου play maker στη πρώτη του σεζόν στον Α.Σ.Ε.Δ. ήταν εξαιρετική και αποτέλεσε ένα από τα βασικά "εργαλεία" του τεχνικού τιμ.

Αγωνίστηκε σε 27 αγώνες (με συνολικά 735 λεπτά συμμετοχής είχε τον περισσότερο χρόνο από όλους τους παίκτες), με εντυπωσιακά αποτελέσματα: Κατά μέσο όρο είχε 8,5 πόντους (232 συνολικά), 5 ασίστ (7ος στην Α2 με 135 συνολικά), 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, ενώ μεγάλη ήταν η προσφορά του και στο κομμάτι της άμυνας.

"Στον πρώτο χρόνο παρουσίας μου στον Δούκα, μια υγιέστατη ομάδα, δέθηκα ιδιαίτερα με τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Γι' αυτό και είμαι διπλά χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτόν. Ευελπιστώ να είμαστε όλοι γεροί τη νέα σεζόν και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη πορεία από τη περσινή...", ήταν τα λόγια του Γιώργου Κουκά μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Α.Σ.Ε. Δούκα».