Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

«Έπιασε δουλειά» η νέα διοίκηση του ΕθνικούΣυνάντηση με την πρόεδρο του ερασιτέχνη Εθνικού Δώρα Ιωαννίδου και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της νέας διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης και Μάνος Παγώνης, αντίστοιχα.

Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες: Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση του πλάνου της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, αναλύθηκαν οι προτεραιότητες και επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει -πρώτα απ' όλα- να ευχαριστήσει τον Βασίλη Δέρβο, για την μεγάλη προσφορά του και εκφράζει την πεποίθησή της ότι πολύ σύντομα θα ξαναβρεθεί κοντά στην ομάδα, αφού είναι κοινή η αγάπη για τον Σύλλογο.

Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού και προσωπικά την πρόεδρο Δώρα Ιωαννίδου, για την εμπιστοσύνη που της έδειξε και να υποσχεθεί πως το τμήμα μπάσκετ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις κορυφαίες κατηγορίες του αθλήματος, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και όχι μόνο, συγκυρία.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ θέλει να καλέσει όλους όσοι αγαπούν τον Εθνικό να συνδράμουν, όχι μόνο οικονομικά.

Γιατί γνώμονας όλων είναι η αγάπη προς τον Σύλλογο και στο πλαίσιο αυτό, δεν περισσεύει κανείς.

Ακόμη, θέλει να ενημερώσει τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ, πως θα γίνουν όλα όσα πρέπει, ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την στελέχωση της ομάδας, με πρώτη την ανακοίνωση πρόσληψης εγνωσμένης αξίας προπονητή, με θητεία σε Α1 και Α2, με τον οποίο ήδη υπάρχει συμφωνία, και ο οποίος αποκλειστικά, θα επιλέξει το ρόστερ της ομάδας.

Σε δήλωσή τους οι κ.κ. Δεριζιώτης και Παγώνης αναφέρουν: «Ο Εθνικός δεν είναι μια παρέα ανθρώπων, με περίσσευμα ελεύθερου χρόνου. Ο Εθνικός δεν είναι μια ευχάριστη ερασιτεχνική δραστηριότητα, δεν είναι χόμπι. Ο Εθνικός είναι μια ιδέα, μια εναλλακτική αντίληψη στον αθλητισμό, με την οποία μεγαλώσαμε εμείς και θέλουμε να μεγαλώσουν και τα παιδιά μας. Ο Εθνικός είναι ομάδα παντός καιρού και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Πειραιώτες.
Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ζήσουμε. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο…».

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

نموذج الاتصال

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains