Με τα χρώματα του Δούκα θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αλέξης Ράπτης με τον δυναμικό φόργουορντ να αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφή -μετα από του Κομποδιέτα- για την ομάδα των εκπαιδευτηρίων.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Σ.Ε. Δούκα ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξη Ράπτη.

Ο έμπειρος power forward (35, 2.00 μ.), υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμη πολύτιμο "εργαλείο" στα χέρια του coach Σάββα Συμεωνίδη ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 .

Who is Who

Ο Αλέξης Ράπτης ξεχωρίζει για τον δυναμισμό του κάτω από τα καλάθια αλλά και για τα εντυπωσιακά του καρφώματα. Όπως αυτά που του έδωσαν τη 2η θέση στον σχετικό διαγωνισμό στο All Star Game του Πύργου το 2011.

Ξέρει πολύ καλά τα... κατατόπια της Α2 κατηγορίας, καθώς ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Αρχέλαο Κατερίνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πιερικό, την ΑΕΚ Άργους, το Παγκράτι (2011-12 και 2013-14) και τον Φίλιππο Βέροιας (2012-13).

Στο Παγκράτι κατά τη τρίτη θητεία του (2014-15) συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας (δεύτερος ριμπάουντερ της Α2 με 7 κατά μέσο όρο και 11,2 πόντους ανά παιχνίδι), ενώ τη περσινή σεζόν (2015-16) φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού.

Με την ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου (28) και των πλέι οφ (3) και είχε κατά μέσο όρο 6 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Ο Αλέξης Ράπτης, ο οποίος τη προσεχή Κυριακή (31/7) θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους απάντησε θετικά στη πρόταση συνεργασίας που του έγινε...

"Αυτό που με εντυπωσίασε από τη πρώτη στιγμή στον Δούκα και το διαπίστωσα τη περσινή σεζόν κατά την οποία τον αντιμετώπισα ως αντίπαλος, ήταν η εκπληκτική του οργάνωση. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι υποδομές και γενικότερα τα πρότυπα λειτουργίας της ομάδας αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή που περνά ατελείωτες ώρες σε παρκέ και γυμναστήρια.

Συν τοις άλλοις, ο Α.Σ.Ε. Δούκα αποτελείται από φερέγγυους ανθρώπους για τους οποίους έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, ενώ η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους κάτι που ταιριάζει απόλυτα στη δική μου ιδιοσυγκρασία", τόνισε ο δυναμικός forward και πρόσθεσε:

"Οι προσωπικοί μου στόχοι δεν διαφέρουν από αυτούς της ομάδας. Σαν αθλητής θέλω πάντα να πρωταγωνιστώ και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο παρκέ. Θα μπαίνουμε κάθε Σάββατο στο γήπεδο με στόχο τη νίκη, είμαι αισιόδοξος για μια καλή σεζόν..."
.