Στον Εθνικό επέστρεψε ο Κώστας Μαχαίρας έπειτα από... διάλειμμα ενός έτους, για να φορέσει τη φανέλα της Λιβαδειάς. Ο πολύπειρος σέντερ θα ενισχύσει τη φροντ λάιν των «μπλε» ενώ έγινε ο πέμπτος αθλητής που συμφωνεί φέτος με την ομάδα.

Η ανακοίνωση

«Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κώστα Μαχαίρα, τον πέμπτο παίκτη που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό. Δεν είναι άγνωστος, καθώς έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας κι επιστρέφει μετά από εισήγηση του Βαγγέλη Βλάχου.

Με ύψος 2μ05, ο έμπειρος σέντερ έχει αγωνιστεί στον Κολοσσό, τη Νήαρ Ηστ, το Παγκράτι, τον Πανερυθραϊκό, το Μαρούσι και τη Λιβαδειά. Είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η φροντ λάιν του Εθνικού.

"Σε κάθε σύνολο είναι απαραίτητο στοιχείο η εμπειρία. Ο Κώστας, εκτός από τη γενικότερη εμπειρία που διαθέτει ως αθλητής, γνωρίζει και τα αποδυτήρια του Εθνικού κι αυτό ήταν στοιχείο που… βάρυνε στην απόφασή μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να στεριώσει στην ομάδα μας" σημείωσε ο Κώστας Δεριζιώτης.

"Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ. Είναι όμορφο συναίσθημα να σε εμπιστεύονται άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Δείχνει πως κάτι έκανα σωστά, όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να κάνω από εδώ και πέρα σωστά αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής μου και να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει" δήλωσε ο Κώστας Μαχαίρας.

"Ήμουν εγώ αυτός που εισηγήθηκε πέρυσι να φύγει ο Κώστας. Όχι γιατί δεν τον πίστευα, αλλά γιατί όπως ήταν δομημένο το ρόστερ δεν ταίριαζε με τους υπόλοιπους. Έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα κι επιβεβαίωσε ότι είναι ένας παίκτης, ο οποίος γνωρίζει καλά την κατηγορία. Είναι δυνατός, καλός στο πικ & ρολ και θα αποτελέσει την κολόνα του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα" είπε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Βλάχος.