Η ΑΕΛ ξεκίνησε λοιπόν την ενίσχυση ενόψει της παρθενικής σεζόν της στην Α2, αποκτώντας τον ταλαντούχο Απόλλωνα Δεληγεώργη, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική χρονιά με τον Φίλιππο Βέροιας. Ο 23χρονος ύψους 1,92μ. πόιντ γκαρντ είχε πέρυσι 11 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ κατά μέσο όρο στην Α2, ενώ πριν από δύο χρόνια, όταν φορούσε ακόμα τη φανέλα του ΟΦΗ, είχε ανακυρηχθεί ο κορυφαίος παίκτης κάτω από 22 ετών στο σχετικό δημοψήφισμα του Infobasket.

«Χαίρομαι που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα της ΑΕΛ, από την πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους της διαπίστωσα ότι γίνεται μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη προσπάθεια για να πάει καλά η ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ΑΕΛ που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και εγώ με τη σειρά μου είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε η ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της» τόνισε ο Απόλλωνας Δεληγεώργης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΛ.

«Εύχομαι ότι η συμμετοχή μου στην ομάδα θα έχει χαρακτήρα αμοιβαίων απολαβών, συμβάλλοντας τόσο στην εξέλιξη της ομάδας, όσο και της προσωπικής μου» πρόσθεσε ο νεαρός γκαρντ, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Μαντουλίδη (2008-12), στον Πιερικό Αρχέλαο (2012-13), στον ΟΦΗ (2013-14) και στον Φίλιππο Βέροιας (2014-16).

Πηγή: infobasket