Στην Α2 και... επίσημα θα βρίσκεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αρκαδικός με τους ανθρώπους της ομάδας να επιβεβαιώνουν μέσω ανακοίνωσή τους τις αποφάσεις τους. Ήδη η ομάδα της Τρίπολης μάχεται με τον χρόνο ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μια πόρτα έκλεισε για την ομάδα του Αρκαδικού, αλλά η πόρτα που ανοίγεται μπροστά του αποτελεί μια πρόκληση. Η διοίκηση της ομάδας μας είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη στην Α2 κατηγορία μετά την αρνητική απόφαση που στέρησε από τον Αρκαδικό την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Τα περιθώρια στένεψαν και η ομάδα με τη μεθοδικότητα και την οργάνωση που την διακρίνει, ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία με πάθος και συγκέντρωση, θέλοντας στο πλευρό της τον κόσμο της που την στηρίζει πάντα, σε κάθε εύκολο και δύσκολο παιχνίδι, σε κάθε μικρή ή μεγάλη αναμέτρηση, σε κάθε εύκολη και δύσκολη στιγμή.

Η ομάδα μας με σκληρή προπόνηση και συστηματική δουλειά, θα κατέβει αποφασιστικά στα παρκέ της Α2 και θα τιμήσει τόσο την ιστορία της, όσο και το θερμό κοινό της που δίνει πάντα το παρών και την στηρίζει δυναμικά και με ήθος σε όλες της τις εμφανίσεις. Εμείς θα είμαστε εδώ, προχωρώντας μπροστά και πολύ γρήγορα θα είμαστε ξανά στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αρκαδικός και ο κόσμος του θα επιστρέψουν στην κορυφή!».