Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να βοηθήσει τον Πανιώνιο να υλοποιήσει τους στόχους του είναι ο Φάχρο Αλίχοντζιτς. Ο θηριώδης σέντερ που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) πήγε κατευθείαν στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, όπου οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν τον Κρόνο συνοδευόμενος από τον αθλητικό διευθυντή Σταύρο Ελληνιάδη. 

Συνομίλησε με τον προπονητή Νίκο Οικονόμου για αρκετή ώρα μετά το τέλος του φιλικού, αλλά και με τους νέους του συμπαίκτες και από σήμερα πιάνει δουλειά στο γήπεδο, προκειμένου να αφομοιωθεί το συντομότερο από το υπόλοιπο σύνολο.

«Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, ξέρω καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και από την μεριά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουν μπει για τη νέα χρονιά από τον Πανιώνιο» υποστήριξε στις πρώτες δηλώσεις του ο Φάχρο Αλίχοντζιτς. 

«Γνωρίζω καλά ότι η δύναμη του Πανιωνίου είναι ο κόσμος του. Είναι ένα ενθουσιώδες κοινό για το οποίο ανυπομονώ να αγωνιστώ» πρόσθεσε ο δυναμικός σέντερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης.